Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKAD ZLATNI DEČKO

Jeste zaboravili na Niku Kranjčara? Ugledni medij nema lijepe riječi za njega

Niko Kranjèar, Zrinka Cvitešiæ i Dušan Buèan družili se nakon predstave "Tko pjeva zlo ne misli"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
30.06.2020.
u 12:16

- Bacali su baklje na mene i nisam mogao čuti svoje misli kada bih imao loptu - rekao je Niko.

Ugledna internetska stranica Business Insider objavio je članak o "20 najnevjerojatnijih primjera igrača koji su okrenuli leđa svojim klubovima kako bi potpisali za rivala". Među njima je i bivši hrvatski nogometaš Niko Kranjčar (35).

Prelazak u suparnički klub u svijetu nogometa se doživljava kao izdaja, a vjerujte nam kada kažemo da ti njihovi potezi nisu dobro primljeni, stoji u članku Business Insidera.

Među 20 nogometaša su i Gonzalo Higuain (Juventus/Napoli), Roberto Baggio (Fiorentina/Juventus/Milan/Inter Milan), Johan Cruyff (Ajax/Feyenoord), Luis Figo (Barcelona/Real Madrid), Ronaldo (Barcelona/Real Madrid, Inter Milan/ Milan), Robin van Persie (Arsenal/Manchester United), Carlos Tevez (Manchester United/Manchester City)...

O Niki Kranjčaru se navodi:

"Većina će pamtiti Niku Kranjčara po tome što je bio jedan od najomiljenijih igrača Harryja Redknappa. Prije njegovih čarolija u Portsmouthu, Tottenhamu i QPR-u, Kranjčar je bio zlatni dečko hrvatskog nogometa. Veći dio svoje rane karijere proveo je u zagrebačkom Dinamu, a nakon neslaganja oko plaća u sezoni 2004/05 iznenada je prešao u suparnički klub Hajduk iz Splita."

Citiraju i Kranjčara koji se kasnije prisjetio kako mu je bilo nastupiti na Maksimiru kao nogometaš splitskog kluba.

- Bacali su baklje na mene i nisam mogao čuti svoje misli kada bih imao loptu - rekao je Niko.

Niko je u karijeri nastupao za Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev, QPR, New York Cosmos i Rangers. Za Hrvatsku je odigrao 81 utakmicu i zabio 16 golova. A Cico Kranjčar nedavno je ispričao što njegov sin danas radi.

– Pohađa Nogometnu akademiju sa zadovoljstvom, ali u ovom trenutku nije previše zagrijan za trenerski posao. Želi se odmoriti od svih nogometnih priča – rekao je Cico.


 

Ključne riječi

Komentara 17

AP
apathylolz
12:52 30.06.2020.

I di je tu ista lose napisano o njemu? Koji ste bi lesinari

DU
Deleted user
13:15 30.06.2020.

o boze jel to napisala Maja Sever?

ČE
Čedolovac
13:03 30.06.2020.

Gdje su te "ne lijepe riječi"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije