Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli cirkus

Jednog od najboljih svih vremena pitali hoće li oživjeti karijeru, evo što je poručio

AUT, ÖSV Präsidentenwahl 2021
Foto: EXPA/PIXSELL
1/4
04.07.2021.
u 21:25

Veći su izgledi da ću voziti formulu 1, kazao je 32-godišnji Austrijanac Marcel Hirscher.

Među mnogim uglednicima koji su došli uživo pratiti utrku Svjetskog rpvenstva formule 1 za Veliku nagradu Austrije u Spielbergu bio je i osmerostruki osvajač Velikog kristalnog globusa u alpskom skijanju, 32-godišnji Austrijanac Marcel Hirscher koji je odbacio mogućnost povratka u "bijeli cirkus".

Špekulacije o njegovom povratku skijaškim natjecanjima potaknute su nedavno objavljenim fotografijama s testiranja skija. No, Hirscher se samo nasmijao na pitanje o povratku.

"Veći su izgledi da ću voziti formulu 1", izjavio je za austrijsku televiziju ORF.

Ipak, kako je nedavno raskinuo suradnju s proizvođačem skijaške opreme Atomicom, pojavile su se glasine da bi proslavljeni skijaš mogao izaći na tržište sa svojim materijalom.

"Mogu samo reći da je sve vrlo uzbudljivo. Bilo je jako lijepo ponovno biti na snijegu", izjavio je Hirscher koji ne žali što je prije dvije sezone završio skijašku karijeru.

"Bilo je pravo vrijeme. Proveo sam dobro i lijepo razdoblje u skijanju, a sad uživam u životu."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije