Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filip glavaš

Jedan od junaka Hrvatske: Disali smo kao jedno, igramo za Hrvatsku i nastavljamo se boriti

Koeln: Navijači prate  susret Mađarske i Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/100
20.01.2024.
u 20:00

– Idemo pobjediti sve do kraja, nama se ništa ne mijenja, igramo za Hrvatsku, nema razmišljanja u svakoj sekundi i minuti idemo na glavu – zaključio je najbolji strijelac današnje utakmice u redovima Hrvatske.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Koelnu pretrpjela i drugi poraz izgubivši od Mađarske sa 26-29 (13-14). Tim porazom izabranici Gorana Perkovca izgubili su izglede za plasman u polufinale. Ostali su peti na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Mađarska skočila na drugo mjesto s četiri boda.

Tin Lučin  i Filip Glavaš sa po pet golova bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok Bence Imre predvodio Mađarsku sa sedam golova. Filip Glavaš je dao izjavu nakon utakmice i podijelio prve reakcije.

– Dali smo sve od sebe. Čestitam mojim dečkima, borili smo se nije išlo. Ne znam gdje smo pogriješili trenutno, malo sam vruć. Disali smo kao jedno od prvog dana priprema, sve smo skupa prošli, znamo koliko vrijedimo i koliko možemo, ali nekada ne prođe sve na našu stranu – kazao je Glavaš.

POVEZANI ČLANCI:

Komentirao je kako ne smatra da je poraz zbog neiskustva i optimističan je oko budućnosti reprezentacije. Istaknuo je da je danas štekao napad, dok je mađarski golman imao čak 17 obrana. Na kraju, što očekuje od sljedećih utakmica.

– Idemo pobjediti sve do kraja, nama se ništa ne mijenja, igramo za Hrvatsku, nema razmišljanja u svakoj sekundi i minuti idemo na glavu – zaključio je.

GALERIJA:

Koeln: Navijači prate  susret Mađarske i Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu
1/100

Na vrhu ove skupine je Francuska, koja je ranije u subotu svladala Island sa 39-32, koja ima maksimalnih šest bodova, Austrija je treća s tri, a Njmačka četvrta s dva boda uoči njihova međusobnog ogleda koji je na programu u 20.30 sati. Island je posljednji bez bodova. Hrvatska će svoj sljedeći nastup imati protiv Islanda u ponedjeljak, dok će u posljednjem kolu u srijedu igrati protiv Njemačke.

TABLICA

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 6

VO
volimnju
21:15 20.01.2024.

borba se ne pamti. samo rezultati. tako da ti je priča šuplja

XY
XYZ52
20:45 20.01.2024.

Dragi moj Glavasu, vi svi skupa i ne znate sto ne znate. Ne treba skakati na glavu, vec braniti se mudro i davati golove. Ako ne mozemo pobijediti jednu Austriju i Madjarsku, nemamo mi tamo sto traziti. Jedan Duvnjak imaima virozu. Ma nemoj, sportas godinama, tijelo bi trebalo biti kao od mramora a ne tamo neki virusi. Sve skupa, jadno i kilavo.

KU
Kujttim
21:27 20.01.2024.

Najgore je kad ih na mjesto stave bivši kolege. Gojun, Šprem, Kaleb, Mirza Džomba.....onda su ovi totalno kastrirani. Ne kuže ništa. Da im je nešto rekao Božo Sušec ili Drago Ćosić, ali ne, rekli su im Kopljar, Musa, Gojun Šprem,, Dominiković, Obrvan, Goluža, Kaleb, Vori, Ćavar, Smaijlagić, Veselin Vujović , onda još nešto kažu Zdenko Babić, Ivica Obrvan Lino Červar nažalost šuti. I ne- nije Goran Perkovac kriv. To nije. Još samo možemo za medalju konkurirati u vaterpolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije