Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO ZAPREKA

Zoran Mamić prešao granicu u Brodu i otišao u Bosnu i Hercegovinu

Davor Javorovic/PIXSELL
23.03.2021.
u 18:49

Komentara Zorana Mamića još uvijek nema, a njegovi odvjetnici uvjeravaju da će se vratiti. Je li samo otišao u posjet bratu i zašto je putovao baš preko Slavonskog Broda, pitanja su na koja u ovom trenutku nema odgovora

Zoran Mamić, donedavni trener Dinama, koji je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba iz Maksimira, otputovao je iz Hrvatske u BiH, prenosi Telegram.

Tijekom poslijepodneva njegove je izlazak iz zemlje evidentiran na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu.

Za putovanje Mamić nije imao nikakvih zapreka, budući da je, unatoč pravomoćnoj presudi, još uvijek slobodan čovjek. Naime, Županijski sud u Zagrebu još mu nije poslao poziv za izdržavanje zatvorske kazne. To znači da nije imao bilo kakvu obvezu prema hrvatskom pravosuđu.

Tek kada ga sud pozove na izdržavanje kazne, Mamić će se morati odazvati.

Nakon pravomoćne presude Mamić je u intervjuu za RTL izjavio kako se i dalje ne osjeća kriv, ali da će kaznu odslužiti. Naglasio je kako to želi učiniti čim prije, jer želi nastaviti normalno živjeti.

Komentara Zorana Mamića još uvijek nema, a njegovi odvjetnici uvjeravaju da će se vratiti. Na žalost, trenutno nisu poznati razlozi odlaska i drugog brata Mamića u BiH.

Komentara 125

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
19:17 23.03.2021.

Nkon svih korumpiranih sudaca, odvjetništva i koga još - teško je govoriti o nekakvim "pravomoćnostima" - ne znam - tko je veći lopov presuditelj ili osuđeni!

Avatar southman
southman
19:14 23.03.2021.

Hahaha !!!

DU
Deleted user
19:53 23.03.2021.

Je li trebao covid nalaz ne stariji od 7 dana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije