Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA SMJENA

Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

Slavonski Brod: Hrvatska U-18 igra dvije prijateljske utakmice s BiH
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
15.02.2024.
u 09:27

Robert Jarni u telefonskom razgovoru kazao je kako za sada neće reagirati na odluku HNS-a o njegovoj smjeni

Hrvatski nogometni savez jutros je objavio odluku o smjeni legendarnog hrvatskog nogometaša Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 reprezentacije. Odluka dolazi nakon spornih izjava Jarnija kako će u susretu Konferencijske lige između Real Betisa i Dinama navijati za španjolski klub.

Kako Večernji list doznaje, Robert Jarni vijest o svojoj smjeni doznao je na pripremama U-17 reprezentacije u Poreču. Doznali smo da je Jarniju vijest o smjeni prenio glavni instruktor HNS-a Petar Krpan koji je s njim u Poreču. Robert Jarni u telefonskom razgovoru kazao je kako za sada neće reagirati na odluku HNS-a o njegovoj smjeni.

"HNS je vrlo jasnog stava da za sve hrvatske izbornike vrijede viši standardi te da je neprimjereno, nepoželjno i nedopustivo da osoba na čelu hrvatske reprezentacije otvoreno navija protiv bilo kojeg hrvatskog kluba u europskom natjecanju", navodi se u priopćenju iz HNS-a. 

VEZANI ČLANCI:

Na Jarnijeve izjave osobito je oštru reakciju imao Bruno Petković.

"Doista je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun", izjavila je zvijezda momčadi s Maksimira, a iznenađen je ostao i trener Sergej Jakirović koji je kazao kako ima praksu navijanja za hrvatske klubove u europskim natjecanjima o kojoj god momčadi bila riječ.

VIDEO Vatreni stigao u Zagreb na potpis ugovora, u Dinamu će pokušati oživjeti karijeru

 

Komentara 73

BE
bendzola
09:51 15.02.2024.

Kakav je karakter Jarni treba se sjetiti da je Jarni bio prvi izbor HNSa nakon smjene Ante Čaćića 2017. godine. Jarni im je rekao - sad kad ste sve sje*** sad me zovete. I odustao biti izbornik. Onda su zvali Zlatka Dalića koji je rekao - može, dat ću sve za hrvatsku! Pametnom dosta

JU
Jure1991
10:21 15.02.2024.

Svaka čast HNS-u.Ovako bi trebalo i s hrvatskim političarima. U Saboru ih polovica "navija" za neku državu, koja više ne postoji.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
09:49 15.02.2024.

Idi sad pa treniraj reprezentaciju Španjolske, sigurno te željno očekuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije