Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIATLON

Jakov Fak 55. u Antholz-Anterselvi

Jakov Fak
AFP
21.01.2010.
u 17:09

Hrvatski 22-godišnji biatlonac Jakov Fak osvojio je 55. mjesto u utrci Svjetskog kupa u talijanskoj Antholz-Anterselvi u disciplini 20 kilometara individualno.

Bila je to 12. utrka sezone, a Fak niti ovoga puta nije uspio osvojiti svoje prve bodove u Svjetskom kupu ove sezone. Za pobjednikom utrke, Ukrajincem Sergejom Sednevim, zaostao je ukupno 6 minuta, 55 sekundi i devet desetinki.

U disciplini u kojoj je prošle godine senzacionalno osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Pyeongchangu, hrvatski biatlonac imao je ukupno šest promašaja u pucanju. Pobjednik Sednev, pak, jedini do svih natjecatelja na utrci nije imao niti jedan promašaj.

Drugo mjesto osvojio je Austrijanac Daniel Mesotitsch (+44.9), a treći je bio Francuz Alexix Boeuf (+54.3).

Rus Jevgenij Ustjugov, vodeći ukupnom poretku Svjetskog kupa nakon 12 od ukupno 25 utrka sa 412 bodova, nije nastupio u ovoj utrci, baš kao niti drugoplasirani Norvežanin Emil Hegle Svendsen, koji ima 384 boda. Amerikanac Tim Burke je treći u ukupnom poretku sa 373 boda, a u Antholz-Anterselvi je osvojio 29. mjesto. Pobjednik utrke Sergej Sednev u ukupnom redoslijedu sada zauzima 25. mjesto sa 170 bodova.

U subotu će se u Antholz-Anterselvi održati sprinterska utrka (10 km), a u nedjelju dohvatna utrka (12.5 km).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije