Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U NIGERIJI

Izjava izbornika Nigerije sedam dana uoči Hrvatske podigla puno bure

Gernot Rohr
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.06.2018.
u 18:42

Rohr se požalio na nigerijske novinare u razgovoru za njemački list Die Welt, a čak je optužio neke novinare da uzimaju novac od igrača

Sedam dana prije prve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s Hrvatskom izbornik nigerijske nogometne reprezentacije Gernot Rohr (64) optužio je nigerijske novinare da neistinama ruše "dobro ozračje u reprezentaciji".

Rohr se požalio na nigerijske novinare u razgovoru za njemački list Die Welt, a čak je optužio neke novinare da uzimaju novac od igrača kako bi pisali apologetske tekstove u njihovu korist. Na taj je tekst je morao reagirati i Nigerijski nogometni savez koji se ispričao novinarima.  

- Znam da neki novinari primaju novac i poklone od igrača i menadžera. To znaju svi u Nigeriji - kazao je Rohr. 

- Vodim ovaj fenomenalan tim dvije godine i s većinom novinara nemam problema. No, postoje i oni koji sramotno izvješćuju o nigerijskoj reprezentaciji. Prije neki dan su jedne novine objavile priču da postoje brojne frakcije u momčadi te da su za to krivi moj kapetan John Mikel Obi i Ogenyi Onazi. Onda sljedeći dan objave da uzimam mito od igrača kako bi igrali u početnoj postavi. To sve nije istina - kazao je njemački stručnjak, koji u karijeri nikad nije vodio njemački klub. Trenirao je Bordeaux, Nicu i Nantes, švicarski Young Boys, te selekcije Nigera, Gabona i Burkine Faso. 

Nigerija za sedam dana igra u Kalinjingradu prvu utakmicu s Hrvatskom, a u skupini D su još Argentina i Island. 


 

Komentara 4

BL
bla3108
21:13 09.06.2018.

hhaahahah ovo doslovno VL pokusava reci: "Eto vidite da ima gorih od nas"...ali vas to ne spasava od cinjenice da ste konstantno odvratni i da omalovazavate reprezentaciju pred svako veliko natjecanje

DU
Deleted user
00:35 10.06.2018.

Je li vam poznata ta priča bijedna piskarala?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:17 10.06.2018.

Teže je Nigerijskim novinarima oni nemaju rezervnu reprezentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije