Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska u četvrtfinalu

Izbornik Kunac: Cure igraju bez treme i opušteno tako da i ono što neće ipak uđe u gol

Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene, Hrvatska - Rumunjska
Marko Lukunic/PIXSELL
30.08.2022.
u 19:03

- Pripremit ćemo se za Mađarsku kao i za svaku utakmicu. Oni su odigrali 16:4 s Nizozemskom, a mi smo protiv Nizozemki dali više golova od njih (6) pa se ja tu nadam, ne nekoj egal utakmici, ali barem da ne bude baš kao protiv Nizozemske.

Hrvatske vaterpolistice pobijedile su Rumunjsku u trećoj utakmici Europskog prvenstva u splitskoj Spaladium areni 15:6 i tako izborile plasman u četvrtfinale po prvi puta u povijesti. 

- Krenuli smo malo lošije, cure su pucale od želje i na silu htjele zabiti gol. Ali to tako ne ide, morali smo stat na loptu, pozvali smo minutu odmora. Nakon toga smo počeli igrati kako smo se dogovorili i onda je to sve izgledalo jako dobro. Zadovoljan sam s napadom, nemam im što prigovoriti. Stvarno igraju bez treme, opušteno tako da i ono što neće uđe u gol - rekao je izbornik ženske reprezentacije Aljoša Kunac za HRT nakon utakmice.

Iako je Hrvatska izborila najmanje četvrto mjesto u skupini i plasman u četvrtfinale, prije toga nam još preostaju dvoboji u skupini s Mađarskom i Grčkom. 

- Pripremit ćemo se za Mađarsku kao i za svaku utakmicu. Oni su odigrali 16:4 s Nizozemskom, a mi smo protiv Nizozemki dali više golova od njih (6) pa se ja tu nadam, ne nekoj egal utakmici, ali barem da ne bude baš kao protiv Nizozemske.

Iako je koronavirus stvarao probleme u ekipi Hrvatska je ipak izborila plasman u drugi krug koji je bio prvi cilj ovog prenstva.

- Nije to samo nama bilo, svima je bilo tako. Ali činjenica je da mi imamo manji roster pa nam to više znači - istaknuo je izbornik za kraj.

Susret Hrvatske i Mađarske na rasporedu je u četvrtak u 17.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije