Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Izbornik BiH smijenjen nakon samo dvije utakmice. Novi kandidat je bivši trener Dinama

Sarajevo: Predstavljen novi izbornik A nogometne reprezentacije BiH, Meho Kodro
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
21.09.2023.
u 18:28

Poraz od Islanda (1:0) koštao je reprezentaciju BiH prilike za izravan plasman na Europsko prvenstvo, a Mehu Kodru posla kao izbornika nacionalne momčadi susjedne zemlje. Svoju će priliku tražiti u dokvalifikacijama, no tko će ih voditi još uvijek nije poznato

Dosadašnji izbornik Bosne i Hercegovine, Meho Kodro, dobio je otkaz nakon svega dvije utakmice. U svome kratkome angažmanu pobijedio je Lihtenštajn rezultatom 2:1, a od Islanda je izgubio s 1:0.

Ovo je bila svojevrsna repriza njegovog prošlog mandata na mjestu izbornika susjedne zemlje. Prije 15 godina je također proveo dvije utakmice na klupi. Toga puta razlog njegovog izbacivanja bili su prigovori kada je tamošnji nogometni savez bez njegovog pristanka dogovorio prijateljsku utakmicu s Iranom.

VEZANI ČLANCI:

Kao izgledan nasljednik na mjestu izbornika spominje se Vahid Halilhodžić. Halilhodžić je u sezoni 2010/11. bio trener Dinama. Prije no što je postao izbornih BiH bio je na čelu reprezentacije Maroka.

Poraz od Islanda koštao je reprezentaciju BiH prilike za izravan plasman na Europsko prvenstvo, a svoju će priliku tražiti u dokvalifikacijama.

VIDEO Bivši kapetan Hajduka: 'Teren nije najbolji? Sramota i luzerski mentalitet! Tako nećete ništa osvojiti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije