Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI U 34 GODINE

Bjelica srušio turskog giganta i postigao povijesni uspjeh: Otkrio kada se vraća Oršić

Osijek i Istra susreli se u 15. kolu Prve HNL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
18.09.2023.
u 15:24

"Ja također igram utakmicu sa strane, ne skrivam svoje osjećaje. Pritisak je na nama, tenzije su visoke. Zasluženo smo pobijedili, dominirali smo svih 90 minuta. Nismo Bešiktašu dali nikakvu priliku", rekao je Nenad Bjelica nakon što je njegov Trabzonspor pobijedio Bešiktaš s 3:0

Bivši trener Osijeka i Dinama Nenad Bjelica postigao je povijesni uspijeh za svoj klub Trabzonspor. Turski velikan Bešiktaš bio je bolna točka kluba s obale koju nijedan strani trener u posljednje 34 godine nije uspio riješiti. Sve do sada jer je Trabzonspor pod vodstvom hrvatskog trenera izborio pobjedu s visokih 3:0.

Posljednji stranac kojem je to uspijelo bio je Belgijac Urbain Breams još 1989. godine. Osobio je zapaženo bilo i Bjeličino žustro navijanje i emotivan pristup vođenju svoje momčadi do pobjede.

GALERIJA Dinamo protiv Slavena osvojio tri boda i Hajduku je za petama

Osijek i Istra susreli se u 15. kolu Prve HNL
1/18

"Ja također igram utakmicu sa strane, ne skrivam svoje osjećaje. Pritisak je na nama, tenzije su visoke. Zasluženo smo pobijedili, dominirali smo svih 90 minuta. Nismo Bešiktašu dali nikakvu priliku. Imali smo čudesnu podršku, ova pobjeda pripada i navijačima", rekao je Bjelica pa otkrio kada bi se Mislav Oršić mogao vratiti na teren.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Oršić je ovoga ljeta, nakon katastrofalnog perioda u Southamptonu, stigao u Trabzonspor kako bi oživio svoju karijeru. Pod Bjeličinim vodstvom trebao je konačno dobiti minute do kojih nije mogao doći u Engleskoj (zbog čega je ispao i iz reprezentacije). S momčadi je otišao na pripreme u Sloveniju, no na treningu ga je ozlijedio suigrač, zbog čega je završio operaciji prednjih križnih ligamenata u koljenu. "Što se tiče Oršića, on bi se trebao vratiti u veljači", najavio je Bjelica. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije