Naslovnica Sport reprezentacija

Ivković: Srpska reprezentacija je poput seljačke zadruge

– Neshvatljivo mi je da nema ljubavi prema državnoj momčadi, da su uvijek prisutne svađe – kaže Ivković o srpskoj momčadi
08. ožujka 2013. u 17:07 9 komentara 1 prikaza
Tomislav Ivković (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Trener Lokomotive Tomislav Ivković, nekadašnji vratar Dinama i Crvene zvezde, za srpski Sportski žurnal pričao je, među ostalim, o nadolazećem susretu Hrvatske i Srbije.

Na pitanje kako mu se trenutačno čini srpska reprezentacija, dao je odgovor o kojem će se još neko vrijeme pričati:

– Slična seljačkoj zadruzi. Ne mislim, naravno tako, ali Srbi konačno moraju odlučiti što hoće i napraviti kult reprezentacije. Neshvatljivo mi je da nema ljubavi prema državnoj momčadi, da su uvijek prisutne svađe – rekao je Ivković.

O susretu u Maksimiru bio je malo blaži.

– Najjači klub Hrvatske je reprezentacija. Razumijem da temperatura raste, javnost želi pobjedu i zbog nesretnog rata i svega što se događalo iza nas. Bitno je da izbornici Igor Štimac i Siniša Mihajlović razmišljaju o nogometu, siguran sam da će kako se utakmica bude približavala biti prazniji i pametniji.

Elipso

  • c523h231:

    Ovakve nepromisljene izjave samo ce motivirati srbe a to mi se nikako ne svidja.

  • Miške 3:

    I to je psihička priprema: uljuljati protivnika u san.Kao, mi smo ništa, svađamo se, spavamo za vrijeme utakmice. Možeš misliti. Odrezali bi se jednu nogu da Hrvatsku u Zagrebu pobjediti mogu.

  • Učitelj:

    meni se čini da tomica ustvari strahuje za svoje :-)