Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ODUSTAJANJA

Ivica Kostelić ne prekida karijeru! 'Želim još jednom skijati na Sljemenu'

Ivica Kostelić
Reuters/PIXSELL
19.04.2016.
u 20:14

'Hodajući Islandom vrlo često sam razmišljao oko nastavka skijaške karijere i svoje budućnosti. S obzirom da mi je velika želja nastupiti barem još jednom pred domaćim navijačima na Snježnoj kraljici na Sljemenu odlučio sam nastaviti skijati najmanje do Sljemenske utrke Svjetskog kupa.'

Ivica Kostelić nije najbolji hrvatski skijaš u povijesti samo zbog talenta već i sklonosti radu, koji ga nosi posljednjih godina kad mu je najteže. Takav mentalni sklop ne dozvoljava mu stati, konstantno ga "vuče" prema avanturi i trenutno na Islandu uživa u jednoj i zahvaljujući njoj donio je odluku koja će razveseliti sve njegove navijače i ljubitelje skijanja u Hrvatskoj. Ne prekida karijeru!

- Hodajući Islandom vrlo često sam razmišljao oko nastavka skijaške karijere i svoje budućnosti. S obzirom da mi je velika želja nastupiti barem još jednom pred domaćim navijačima na Snježnoj kraljici na Sljemenu odlučio sam nastaviti skijati najmanje do Sljemenske utrke Svjetskog kupa - napisao je na svom Facebook profilu Ivica pa nastavio:

- Sve ostalo ovisit će o razvoju stanja mojeg koljena slijedeće sezone.

Nadajmo se da će sa zdravljem biti sve u redu i da će Ivica imati mnogo razloga za zadovoljstvo.

>> Kostelić uspješno završio svoju islandsku avanturu

Komentara 9

Avatar germanikus
germanikus
12:03 20.04.2016.

EUJaez...hihihihihihihihihihihihih ..riječ kre..ten je za tebe komplimet!Janica i Ivica osvojili su više od svih tvojih Slovenaca od postanka Svjetskog Kupa{zajedno 56 pobjeda a Janezi 45}......A da o Olimpijskim i Svjetskim medaljama i ne govorimo!Dok je skijala Janica ta neka Mazee osvojila je jednu sezonu najviše 450 bodova!Pametnom dovoljno a kre...tenu mogu i nacrtati!

TA
taxiico
00:03 20.04.2016.

bravo Ivice. ne gledaj glupe komentare. skijaj i uzivaj dok god zelis. sretno

QI
qiqo
23:12 19.04.2016.

Pametni znaju kad treba stati....muflonu pitaj sestru.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije