Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šesti naslov u Melbourneu

Pogledajte kako je i Ljubičića dirnuo emotivan govor Rogera Federera

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
28.01.2018.
u 14:45

Švicarcu je to 20. Grand Slam naslov u 30 finala na najvećim turnirima

Roger Federer se šestim naslovom na Australian Openu izjednačio s Novakom Đokovićem i legendarnim Australcem Royom Emersonom.

Švicarcu je to 20. Grand Slam naslov u 30 finala na najvećim turnirima. Federer ove godine u Melbourneu do finala nije izgubio set, a onda se protiv našeg Čilića morao dobro namučiti u pet setova (6:2, 6:7(5), 6:3, 3:6, 6:1).

Zato ne čudi da su Rogera nakon meča preplavile emocije.

- Nevjerojatno... Tako sam sretan. Cijeli sam dan razmišljao o današnjem susretu. Ispunio sam svoje snove. Nakon prošle godine koja je bila sjajna, nova nije mogla bolje početi. Ponovno sam se uvjerio koliko ljudi voli tenis. Vi me tjerate da i dalje trajem i da igram tenis Hvala Vam na svemu. Hvala mojem stručnom stožeru. Volim vas! - rekao je Federer, a suze su same krenule niz obraz.

Bio je to vrlo emotivan trenutak iz Rogerova trenera Ivana Ljubičića.

 

Komentara 1

DO
dokrastavca
15:25 28.01.2018.

Thompson na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije