Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roger u suzama

Federer se naklonio Čiliću, Marin dobio ovacije s tribina

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/21
28.01.2018.
u 13:02

- Prije svega čestitam Federeru, njegovu treneru Ivanu Ljubičiću i svima u njegovom timu. Mogla su to biti dva najbolja meča, ali Roger je igrao sjajno u ovom finalu.

Roger Federer po šesti put u karijeri osvojio je Australian Open. Švicarski tenisač ponudio je još jedan nevjerojatan nastup na ovom turniru i na kraju u finalu svladao našeg Marina Čilića sa 6:2, 6:7, 6:3, 3:6, 6:1.

Federer je tako potvrdio da je i u 37. godini u nevjerojatnoj formi, ovo mu je bio 20. Grand slam naslov u karijeri, što ga čini uvjerljivo najboljim u povijesti.

- Ovo je bajka koja se nastavlja. Prošla godina bila je sjajna, sad se to nastavlja. To je fantastično. Čestitam Marinu, bio si sjajan na ovom turniru. Sad si treći na svijetu, to je veliko postignuće, vjerujem da ćeš još napredovati, rekao je Federer te zahvalio svima i na kraju zaplakao.

Marin Čilić
1/21

Marin Čilić nakon finala bio je razočaran, što je i razumljivo, ali može biti ponosan na svoj nastup u Australiji.

- Prije svega čestitam Federeru, njegovu treneru Ivanu Ljubičiću i svima u njegovom timu. Mogla su to biti dva najbolja meča, ali Roger je igrao sjajno u ovom finalu. Zahvaljujem svom timu, bili ste nevjerojatni. Počeli smo ovu godinu odlično, nadam se da ćemo ove godine imati još Grand slam finala i da ćemo ih u budućnosti i osvojiti, rekao je Čilić pa dodao:

- Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji, svim volonterima, sakupljačima loptica, vozačima,  ljudima koji rade u restoranu... Svi ste bili nevjerojatni. Hvala ovoj publici, užitak mi je igrati ovdje, nadam se da ću dolaziti u Australiju još mnogo godina, zaključio je Čilić i dobio ovacije.

Komentara 29

IL
ilijan
13:30 28.01.2018.

Marine samo tako nastavi i Wimbledon je tvoj.

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
13:37 28.01.2018.

Sve 5 dao je koliko je mogao nazalost prenervozan na pocetku a to psihicki tako jak igrac kao Federer zna iskoristiti i sa nevjerojatno velikim iskustvom dobija mec...Cilic nek bude ziv i zdrav i iduce godine bumo ga opet gledali u finalu

LI
LIGHT
13:34 28.01.2018.

Čestitke Čiliću!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije