Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE TUTTOSPORT

Inter kreće u lov na Modrića

Luka Modrić
Reuters
21.05.2010.
u 20:40

Sjajne igre Luke Modrića u dresu Tottenhama izazvale su zanimanje najboljih engleskih klubova, no interes za hrvatskog nogometaša se počeo širiti i izvan Otoka.

Talijanski Tuttosport tvrdi, a Goal.com prenosi, da će hrvatski reprezentativni veznjak u predstojećem prijelaznom roku biti meta finalista ovogodišnje Lige prvaka i aktualnog talijanskog prvaka Intera.

“Nerazzurri” će, navodi se, još čvršće zagristi za Modrića ukoliko u subotu na Santaigo Bernabeuu pobijede Bayern i ponesu naslov europskih prvaka. To bi u njihovu blagajnu, procjenjuje se, moglo donijeti oko 70 milijuna eura, što od UEFA-ine nagrade, što od televizijskih prava, što od dodatnih sponzorstava koja bi došla nastupima u europskom Superkupu i na Svjetskom prvenstvu klubova.

S tim bi novcem, piše Tuttosport, vlasnik Intera Massimo Moratti krenuo u kupovinu trojice igrača: uz Modrića, to su i srpski branič Lazija Aleksandar Kolarov, te urugvajski napadač Palerma Edinson Cavani. Potonja su dvojica, navodno, vrlo blizu prelaska u Inter, ali za dovođenje Modrića će se Moratti itekako morati pomučiti.

Tuttosport vjeruje kako će Inter u pregovorima s menadžerom Spursa Harryjem Redknappom kao dio odštete predložiti i prelazak ganskog veznjaka Sulleyja Muntarija na White Hart Lane. Redknapp i Muntari se, inače, dobro poznaju budući da su surađivali tijekom zajedničkih dana u Portsmouthu.

U svakom slučaju, pretpostavlja se da će Tottenham za Modrića tražiti znatno više od 21 milijuna eura koliko ga je prije dvije godine platio prilikom dovođenja iz Dinama. Podsjetimo, engleski su mediji posljednjih tjedana pisali kako bi Modrića u svojim redovima voljeli i Chelsea i Manchester United.

Komentara 5

KA
Kamikaza747
20:53 21.05.2010.

Nebi htel da prejde u taljansku ligu, bez obzira kaj je to Inter. Radije bi ga vidio u Manchester unitedu

KR
krilnik2
21:12 21.05.2010.

Daj Boze da mu uspije, da napusti taj ljigavi otok.

MR
mrdalo
22:26 21.05.2010.

Luka nece nikada nigdje biti pricuva,on ima kvalitete kao iniesta,u to budi siguran ljubomorni Janezu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije