Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO RAZOČARANJE

Indijci sve nezadovoljniji Igorom Štimcem, pitali ga hoće li dati ostavku. Ovako je odgovorio

Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
27.03.2024.
u 20:51

- Tu sam da ispunim misiju i bit ću tu do lipnja - rekao je Štimac

Nogometna reprezentacija Indije, koju vodi bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, jučer je na Indira Gandhi stadionu u Guwaratu kiksala i izgubila od autsajdera Afganistana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Indija je do 72. minute vodila 1:0, no onda je primila dva kasna gola za veliko razočaranje. Štimčeva momčad nakon četiri kola osvojila je samo četiri boda pa ne čude sve glasnije kritike na račun izbornika.

Stoga su ga pitali misli li dati ostavku.

- Tu sam da ispunim misiju i bit ću tu do lipnja - rekao je Štimac pa prokomentirao utakmicu:

- Vidjeli ste da polovica naših igrača nisu u mogućnosti donijeti intenzitet, a to je nešto što ja ne mogu promijeniti u pet dana. Žao mi je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije