Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEVET GODINA

Hvalila se koliko puta tjedno vodi ljubav s nogometašem, a sada šokirali odlukom

Instagram
23.12.2020.
u 13:28

Ovaj popularni par svoju odluku je objavio putem društvenih mreža. Zanimljivo, dogovorili su se da u isto vrijeme objave na Instagramu da se rastaju

Poznati nogometaš Kevin Prince Boateng i talijanska TV voditeljica Melissa Satta odlučili su se rastati nakon četiri godine braka i ukupno devet godina zajedničkog života. 

Ovaj popularni par svoju odluku je objavio putem društvenih mreža. Zanimljivo, dogovorili su se da u isto vrijeme objave na Instagramu da se rastaju. 

Kevin i Melisa imaju sina Maddoxa Prinsa koji ima šest godina.

Inače, Melissin ljubavni život uvijek je punio medije. Ova je voditeljica bila u vezi s legendarnim talijanskim nogometašem Christianom Vierijem, a nakon njega i biznismenom Gianlucom Vacchijem. 

Osim toga, nagađalo se kako je imala i aferu sa slavnim bivšim NBA igračem, Kobejem Bryantom. Navodno se njegova supruga Vanessa htjela i rastati od njega kada je saznala za njihove sastanke po hotelskim sobama. 

Javni razgovori o seksu Melissi nisu bili tabu tema pa je tako priznala i kako voli grubi seks. 


- Kevin i ja vodimo ljubav u prosjeku od sedam do deset puta tjedno. Predigra me nervira i mrzim je, volim kad se odmah bacimo na posao - rekla je Melissa u intervjuu za "Vanity Fair".

Ta izjava joj je dala dodatnu popularnost, a pravi hit je njeno priznanje da voli da je glavna u krevetu.

- Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontroliram. Činjenica da se tako često seksamo me ne čini nimfomankom. Morate biti vrlo oprezni s onim što izjavljujete u nogometu, osobito kada je riječ o seksu. Ne možete vjerovati u kojem vrtlogu sam završila - poručila je  tada Melissa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije