Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE POKLOPILO

Hrvatskoj je otvoren put do finala! Izbjegli smo Njemačku, Italiju, Španjolsku, Francusku i Englesku

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
22.06.2016.
u 08:24

Ukoliko pobijedi u osmini finala, odabranike izbornika Čačića u četvrtfinalu u Marseilleu čeka pobjednik susreta između Švicarske i Poljske.

Osvojivši prvo mjesto u skupini D hrvatska nogometna reprezentacija ne samo da će dobiti lakšeg suparnika u osmini finala, već joj se otvorio ždrijeb sve do finala Europskog prvenstva u Francuskoj.

Vatreni će u osmini finala igrati protiv jedne od trećeplasiranih ekipe iz skupina B, E i F, a svog protivnika doznat će u srijedu kada dvobojima trećeg kola u skupinama E i F završi grupna faza natjecanja. Poznato je tek da će se utakmica igrati 25. lipnja u Lensu.

U skupini B treće mjesto je osvojila Slovačka, u skupini E treće mjesto će zauzeti Belgija, Švedska ili Irska, dok u skupini F treću poziciju mogu osvojiti sve četiri ekipe - Mađarska,  Austrija, Island i Portugal.

Ukoliko pobijedi u osmini finala, odabranike izbornika Čačića u četvrtfinalu u Marseilleu čeka pobjednik susreta između Švicarske i Poljske.

Međutim, gotovo nevjerojatno zvuči podatak da bi hrvatska reprezentacija sve do finala izbjegla velikane Njemačku, Italiju, Španjolsku, Francusku i Englesku koje se nalaze u donjem dijelu ždrijeba i međusobno će se boriti za mjesto u finalu.

IZBORILI OSMINU FINALA

Skupina A: Francuska i Švicarska

Skupina B: B: Wales i Engleska

Skupina C: Njemačka i Poljska

Skupina D: HRVATSKA i Španjolska

Skupina E: Italija

Grupa F: Mađarska

Osigurale osminu finala kao trećeplasirane reprezentacije: Slovačka, Sjeverna Irska

Komentara 92

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:40 22.06.2016.

Dragi dječaci Bog vam dao zdravlja, brze noge, pameti u glavi i daleko će te dogurati...Ono sinoć ne mogu riječima opisati, al prijenos je pokazao sve....Lijepo za oči, dušu....i grlo (ah, pilo se).

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
08:43 22.06.2016.

Nakon jučerašnje pobjede nemate pravo skrivati namjeru i dobro da ste priznali... idemo po krunu !

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:37 22.06.2016.

Zašto danas nema vesti iz regiona... jesu li ushićeni "veličanstvenom pobedom Hrvatske " ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije