Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Santini do osmog gola sezone, bivši izbornik propustio lijepu priliku

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.02.2018.
u 18:55

Niko Kovač imao je priliku skočiti na drugo mjesto Bundeslige, no u 21. kolu njegov Eintracht izgubio je kod Augsburga 3:0

Ivan Santini zabio je osmi gol sezone u pobjedi Caena 3:2 protiv Nantesa u 24. kolu francuskog prvenstva.

Bammou je u 31. zabio za goste, no četiri minute kasnije hrvatski napadač  iz jedanaesterca donosi izjednačenje. Da Silva je u 52. zabio za preokret domaćina. Bammou u 57. donosi novo izjednačenje, da bi Da Silva u 80. minuti drugim golom na utakmici donio tri boda domaćinu.

Caen je 11. s 30 bodova, a Nantes peti s 37 bodova.

Niko Kovač imao je priliku skočiti na drugo mjesto Bundeslige, no u 21. kolu njegov Eintracht izgubio je kod Augsburga 3:0 te su ostali na šesto mjestu.

Domaćin je poveo preko Kooa Ja-Cheola u 19. minuti, a u posljednjih 15 minuta uvjerljivu pobjedu potvrdili su Gregoritsch i Richter.

Frankfurt je tako ostao šesti s 33 boda, dva više od sedmog Augsburga, dok vodeći Bayern ima 53 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije