Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Potez Kalinićevog suigrača zasjenio golčinu bh. majstora

Juventus Sassuolo Serie A
Foto: REUTERS/Pixsell
1/5
04.02.2018.
u 17:12

Milan Badelj asistirao je za pobjedu Fiorentine 2:1 kod Bologne.

Juventus je u 23. kolu talijanskog prvenstva sa 7:0 u Torino razbio Sassuolo.

Već na poluvremenu bilo je 4:0 uz dva gola Khedire, te jedan Alexa Sandra i Miralema Pjanića koji je sjajno pogodio s 20 metara.

U nastavku je na scenu stupio Higuain koji je golovima u 63., 74. i 83. kompletirao hat-trick. Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu.

Milan je na gostovanju kod Udinesea odigrao 1:1, iako su poveli sjajnim golom Suse u 9. minute s više od 30 metara. No, rossoneri su bez punog plijena ostali u 76. kada je autogol zabio Donnarumma. Balić je kod gostiju od 74. minute, Perica je ostao na klupi, dok je Kalinić kod gostiju ušao u 72. minuti.

Milan Badelj asistirao je za pobjedu Fiorentine 2:1 kod Bologne. Gosti su poveli autogolom Mirantea u 41. minuti, no domaćin se vraća samo tri minute kasnije preko Pulgara. Viole su pobjedu osigurale preko Chiese u 71. minuta koji je pogodio nakon asistencije Badelja.

Cagliari je s 2:0 dobio SPAL, dok su minimalne 1:0 pobjede ostvarili Atalanta i Roma, protiv Chieva i Verone.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije