Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S LITVOM ZA PRVO MJESTO

Hrvatska tricama zatrpala Tursku

Hrvatska košarka (1)
Slavko Midzor/PIXSELL
14.08.2010.
u 23:25

Bamberg definitivno 'leži' hrvatskim košarkašima. Potvrđuje to i ovogodišnji Superkup na kojem su izabranici Joke Vrankovića svladali Tursku 72:61.

Stvari u svoje ruke protiv Turkoglua i društva, preuzeli su hrvatski vanjski igrači. Prije svih Roko Ukić (19 koševa, trica 5/8) i Marko Tomas (14 koševa, trica 4/9). U obrani smo s lakoćom zaustavljali slaboprotočni turski napad, a jedini koji nam je konstantno zadavao problema bio je centar Asik (17 koševa, šut iz igre 8/12).

Već u drugoj četvrtini smo poveli 30:17, a dvoznamenkastu prednost održavali većim dijelom susreta te nakon pobjede protiv Njemačke ubilježili još jedan uspjeh.

Samo 12 postignutih koševa iz reketa potvrđuje kako su hrvatski centri imali sporednu ulogu, a dosta se mučio, s osobnim pogreškama i u obrani, Ante Tomić (četiri koša, šest skokova).

Ukupno je Hrvatska ubacila 14 trica, iz 31 pokušaja, a osim Ukića i Tomasa dvoznamenkasti strijelac je bio Marko Banić (11 koševa).

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:28 15.08.2010.

Svaki dan, apsolutno besplatno, under/over nogometni pickovi na: http://under-over-soccer-picks.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije