Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Horor u susjedstvu! Otac i sin pretukli suca sjekirom poslije utakmice

Zapreši?: Detalji s utakmice NK Inter Zapreši? - NK Istra 1961
Igor Kralj/PIXSELL
08.11.2022.
u 12:02

Sramotan napada i nešto što je za svaku osudu dogodio se u Srbiji na utakmici.

Veliki incident dogodio se u Srbiji. Po završetku utakmice Pčinjske okružne lige Mineralac - Radnički, muškarac iz Vranjske Banje pričekao je sa svojim sinovima dvojicu pomoćnih sudaca te su ih pretukli.

Nakon šaketanja, jedan je od nasilniika drškom od sjekire nastavio da udara suca i nanio mu ozbiljne ozljede, ubrzo je posla imala i policija. 

 

 

- Još uvijek nemamo potpune informacije o događaju, čekam dodatna izvješća izaslanika i dužnosnika, kao i izvješće MUP-a. Nakon toga, NS Pčinjskog okruga će se službeno oglasiti priopćenjem za javnost povodom incidenta, kao i odlukom o određenim kaznama koje su u skladu sa pravilima i propisima - rekao je predsjednik lokalnog nogometnog saveza.

Naloženo je prikupljanje dokaza i medicinske dokumentacije i protiv D. S. će, dodaju iz Tužilaštva, biti podnijeta kaznena prijava zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije