Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako razočaran

VIDEO Pogledajte reakciju brazilske zvijezde jer ne ide na SP, potpuno je slomljen

Matheus Cunha / Instagram
08.11.2022.
u 11:35

Nogometaš španjolskog Atletica je skupio osam reprezentativnih nastupa, ali turnir na Bliskom istoku kao igrač ipak neće vidjeti.

Brazilski izbornik Tite objavio je popis nogometaša koji će kandidirati za nastupa na katarskom Mundijalu, a Selecao je među prvim favoritima za osvajanje 'zlatne božice'. 

Ofenzivac madridskog Atletica, Matheus Cunha, slilno se nadao pozivu brazilskog izbornika, ali ga na kraju nije dočekao što ga je potpuno slomilo. 

Brazilac ima brutalan napad u kojem se nalaze Neymar, Rodrygo, Antony, Gabriel Jesus i Martinelli, pa za bivšeg igrača Herthe i RB Leipziga nije bilo mjesta. 

 

 

- Hvala svima koji su mi poslali poruke podrške. Bio je teško i bolno, ali to je dio života - napisao je razočarani nogometaš na Instagramu.

Cunha je ove sezone odigrao 487 minuta za Atletico i u 16 nastupa u svim natjecanjima upisao dvije asistencije, bez pogotka je cijelu sezonu što je ipak glavni razlog nepozivanja. 

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije