Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA ZDRAVLJE

Hit trener ipak napušta Varaždin. Zbog raka mora na operaciju

Split: Susret HNK Hajduk i NK Varaždin u 15. kolu Prve HNK
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.12.2023.
u 11:54

"Klub još jednom želi treneru Mariju Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju", poručili su iz NK Varaždina

Mario Kovačević napustio je klupu Varaždina. Klub je objavio da boluje od raka, ali da će još neko vrijeme voditi momčad. Sada je došlo do dogovornog prekida suradnje.

Kako bi se posvetio zdravlju napustio je NK Varaždin, a klub piše kako idući tjedan ide na operaciju. Klupu će preuzeti sportski direktor Nikola Šafarić, a pomoćnik će biti trener kadeta Dino Kresinger.

VEZANI ČLANCI:

"Klub još jednom želi treneru Mariju Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju", poručili su iz kluba u priopćenju.

VIDEO Karoglan: 'Biti jesenski prvak ne znači ništa. Ne volim bahatluk, nema opuštanja'

Komentara 5

Avatar votum
votum
15:08 03.12.2023.

Bog ti pomogao i nek blagoslovi i da bistar um i spretnu ruku doktorima i osoblju pri operaciji.

AN
Antonio1952
12:12 03.12.2023.

Zdravlje je na prvom mjestu, zelim mu uspjesno lijecenje i brz oporavak a nogomet i sve drugo ce pricekat.

RS
rasta sev
12:36 03.12.2023.

Velika potpora čovjeku i treneru koji je stvorio dobru ekipu u kultnom klubu Varaždinu.Nadam se da će sve dobro završiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije