Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ VILLARREALA

Hajdukov krvnik: Zaslužili smo puno veću pobjedu, trebali smo više zabiti

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk
Omar Arnau/PIXSELL
19.08.2022.
u 08:50

- U tom svom prvom napadu su nas ulovili dok smo bili loše postavljeni, ali onda smo dobro reagirali - rekao je Morales koji je izjednačio u 14 minuti.

Villarrealov napadač Jose Luis Morales, koji je zabio dva gola u pobjedi od 4:2 nad Hajdukom u pretkolu Konferencijske lige, rekao je da je rezultat trebao biti uvjerljiviji.

- Generalno gledano dobro smo izgledali, ali smatram da smo zaslužili uvjerljiviju pobjedu - izjavio je 35-godišnji Morales u obraćanju medijima nakon utakmice.

Villerreal je u četvrtak navečer pobijedio u prvom susretu odigranom u Valenciji, a uzvrat će biti za tjedan dana u Splitu.

- Jako sam zadovoljan. Za mene je ovo bila posebna večer jer sam debitirao u europskom natjecanju, a sve mi se poklopilo da doživim prekrasnu noć - izjavio je Morales.

Utakmica je odigrana pred oko 11.000 gledatelja na stadionu kluba Levante jer se u 60-kilometara udaljenom gradiću Vila-real obnavlja stadion.

Tijekom utakmice nitko nije poznavao tako dobro taj teren kao Morales jer je godinama ondje igrao za Levante sve dok ljetos nije stigao u Villarreal.

- Nastojao sam dati sve od sebe i pomoći ekipi. Na kraju mi se taj rad vratio u obliku dva zabijena gola i asistencije - napomenuo je.

Morales je za Villarreal bio odigrao samo 18 minuta prošlu subotu u prvenstvenoj pobjedi nad Valladolidom, a protiv Hajduka je zaigrao u udarnoj postavi jer je trener Unai Emery odlučio dati priliku nekim pričuvnim igračima.

Hrvatski doprvak Hajduk je, međutim, poveo već u drugoj minuti pogotkom Stipe Biuka.

- U tom svom prvom napadu su nas ulovili dok smo bili loše postavljeni, ali onda smo dobro reagirali - rekao je Morales koji je izjednačio u 14 minuti.

Hajdukov napadač Marko Livaja zabio je u 19. minuti autogol, a onda je Morales u 36. minuti opet zatresao mrežu za 3:1. U samoj završnici prvog poluvremena dodao je loptu kolegi u napadu Gerardu Morenu da postigne pogodak za 4:1.

- Igrali smo puni samopouzdanja, u skladu s planom koji smo imali od početka. Zato smo već na poluvremenu ostvarili takav rezultat - izjavio je Morales.

- U drugom poluvremenu smo pak nastojali dodatno kontrolirati igru te dolaziti pred vrata Hajduka, no nismo uspijevali iskoristiti prilike - dodao je.

Hajduk je pet minuta prije kraja utakmice zabio gol iz jedanaesterca za 4:2.

- Zbog tog penala ćemo, nažalost, morati biti 100 posto koncentrirani u uzvratu. Neće nam biti lako ondje - zaključio je Morales.

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:00 19.08.2022.

Na onaj način primiti gol ne bi sebi dozvolio klub iz Županijske lige

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:01 19.08.2022.

...četvrti gol..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije