Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medvjedi u salzburgu

Guidarelli: Trube mi zbog slike na autu

\'05.09.2010.,Ledena dvorana Doma sportova,Zagreb - Odrzan Memorijalni turnir Ferdo Spajic.KHL Medvescak - HC VSV Villach. Guidarelli T. J. i Greg Kuznik Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
05.11.2010.
u 15:04

- Red Bull Salzburg je najbolja momčad u ligi, no pobijedili smo ga na njegovu ledu prošle sezone, pa možemo opet - uvjeren je trener Ted Sator

Dugo je napadač Medveščaka T. J. Guidarelli čekao na svoj prvi ovosezonski pogodak - 17. kola, ili točnije 1028 minuta. Prvijenac je zabio u nedjelju Olimpiji.

– Igram s dvojicom najboljih napadača u klubu, Banhamom i MacLeanom, pa mi je prvi cilj da ih dobro razigravam. No, nadam se da ću sada početi postizati i više pogodaka.

Prošle godine igrao je s Ouelletom i Hećimovićem u prvoj navali, pa se sada još prilagođava na nove suigrače.

– Treba nam još malo vremena da se naviknemo jedni na druge, no iz utakmice u utakmicu igrat ćemo sve bolje – uvjeren je Guidarelli.

Prije tri tjedna T. J. dobio je službeni automobil na kojem je njegova velika slika, te njegov broj 10.

– U početku mi je bilo malo neobično voziti se u njemu, ali sad sam se naviknuo. Dok vozim ljudi me prepoznaju, mašu mi i trube. To mi je jako zabavno.

Jučer su medvjedi otputovali u Salzburg, gdje večeras (19. 15 sati) igraju protiv Red Bulla.

– Red Bull je momčad koja vjerojatno najbolje kliže, a "Bikovi" su jako dobri na svom ledu. No, iako smo izgubili 0:5 u prvoj ovosezonskoj utakmici protiv njih, ne bojimo ih se, imamo šanse – zaključuje T. J.

Nažalost, Medveščak ni u toj utakmici, već po običaju, neće biti u punom sastavu. Tek što se od ozljede oporavio Wacey Rabbit, Ted Sator ostao je bez najboljeg napadača Franka Banhama.

– Ozlijedio je prepone, danas ću ga poštedjeti kako bi bio spreman za nedjelju – kaže Sator te dodaje:

– Salzburg je vjerojatno najbolja momčad u ligi, no pobijedili smo ga na njegovu ledu prošle sezone u doigravanju, zašto ne bismo opet.

Umjesto Banhama, u napadu igrat će Sertić, koji je na toj pozicijiu igrao i na koledžu.

Ostali parovi 18. kola: Alba - Graz, Olimpija - Linz, Villach - Jesenice, KAC - Vienna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije