Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez najboljeg

Grozne vijesti zadesile Tottenham, Kane je teže stradao

Harry Kane
Foto: Reuters/Pixsell
15.01.2019.
u 19:02

Kane će sigurno propustiti prvenstvene utakmice protiv Fulhama, Watforda, Newcastlea, Leicestera, Burnleyja, Chelseaja i Arsenala

Tottenham Hotspur, trećeplasirani klub Premier lige, ostao je bez svog najboljeg igrača Harryja Kanea do ožujka, potvrđeno je na službenoj stranici londonske momčadi.

Ponajbolji napadač lige ozlijedio se krajem nedjeljnoga derbija protiv Manchester Uniteda, a stradali su mu ligamenti lijevog gležnja.

Na službenome profilu na Twitteru je najavljeno da će se Kane vratiti treninzima najvjerojatnije tek početkom ožujka, što znači da će propustiti prvenstvene utakmice protiv Fulhama, Watforda, Newcastlea, Leicestera, Burnleyja, Chelseaja i Arsenala.

Također neće zaigrati i protiv Borussije u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka u Londonu, no bude li sreće, Tottenham bi mogao na njega računati barem u uzvratu.

Harry Kane u ovom trenutku dijeli prvo mjesto među najučinkovitijim napadačima lige s 14 golova uz Salaha i Aubameyanga, dok se Tottenham nalazi na trećem mjestu s 48 bodova.

Vodeći Liverpool bježi mu devet bodova, drugoplasirani Manchester City pet, a za leđima mu pušu Chelsea, Arsenal (47 bodova) i Manchester United (41 bod).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije