Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER MLADIH DINAMOVACA

Goce Sedloski: Odlično smo otvorili, a onda počeli 'izmišljati'

Goce Sedloski
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
18.08.2020.
u 22:11

- Radili smo greške, prvi gol primili smo nakon auta... - rekao je trener Dinama Goce Sedloski

Mladi Dinamovi nogometaši dobro su otvorili utakmicu protiv vršnjaka iz Benfice, kontrolirali igru u prvih pola sata, ali Portugalci su uspjeli preokrenuti rezultat, na kraju slaviti s 3:1 i plasirati se u subotnje polufinale UEFA Youth League gdje ih čeka Ajax.

– Kao prvo želim čestitati Benfici na pobjedi i prolazu u polufinale, ali čestitam i mojim igračima na svemu što su dosad postigli u Europi. Što se tiče ove utakmice, mogu reći da smo odlično ušli u prvih 20, 25 minuta, zabili smo i gol... No, tada smo na terenu počeli malo „izmišljati“ neke stvari, a momčadi kao Benfica to znaju kazniti i ne opraštaju. Radili smo greške, prvi gol primili smo nakon auta... - rekao je trener Dinama Goce Sedloski i dodao:

- U drugom poluvremenu oni su kontrolirali pas igru, čekali svoju priliku i na kraju su je i iskoristili. Ništa, život ide dalje, nastavit ćemo trenirati i spremati se za nove izazove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije