Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook izbornik

"Glasnogovornik" Štimac: Objavit ću cijene ulaznica za Srbiju

Igor Štimac (1)
Davor Puklavec/Pixsell
08.02.2013.
u 22:09

Strateg vatrenih odlučio je ponovo pokrenuti nagradu igru, a nagrade su ulaznice za dvoboj sa Srbijom

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac i danas (petak) je bio aktivan na svom službenom facebook profilu. A bilo bi vrijeme da Hrvatski nogometni savez razmisli o zapošljavanju službenog glasnogovornika, kako navijači preko izbornikova facebook profila ne bi morali dolaziti do informacija o cijeni ulaznica za utakmice reprezentacije, u ovom slučaju kvalifikacijskog dvoboja sa Srbijom...

\"Dragi navijači,

hvala vam na mnoštvu čestitki nakon lijepe igre i pobjede nad Korejom... Jako sam zadovoljan prikazanim u Londonu, a najviše pristupom utakmici i odnosom naših igrača prema obavezama u igri. Slijedi nam mirno razdoblje u kojem ćemo pratiti nastupe naših igrača u klubovima, moliti za njihovo zdravlje, i strpljivo, bez euforije čekati taj petak, 22. 03.

Za koji dan, kad postane službeno potvrđeno sve oko cijena ulaznica za utakmicu protiv Srbije, objavit ću sve detalje na ovoj stranici. Odlučio sam vam dati priliku osvojiti ulaznice za iduću utakmicu... Evo o čemu se radi:

Budite kreativni, odjenite na sebe navijačke dresove, razvijte našu trobojnicu, opiturajte se u mnoštvo crveno-bijelih kockica,pripremite se kao da ovaj tren idete na utakmicu... Kad to napravite, slikajte se i pošaljite vaše slike na moj zid, sa imenom,prezimenom i adresom stanovanja... Imajući u vidu da smo zapostavljali ljepši spol kad su u pitanju igre za dresove, ovaj put ću to nadoknaditi... Pet najkreativnih parova nagradit ću ulaznicama, ali i pet najmaštovitijih fotografija na kojima su samo dame... Imate vremena sve do 10. 03.

Napravimo sve da utakmica koju igramo 22. 03. bude praznik nogometa...

Voli vas vaš izbornik\", napisao je Štimac na svom službenom facebook profilu.

Komentara 2

GE
gec51
11:13 09.02.2013.

Nemojmo se unaprijed proglašavati pobjednicima,opterećujemo sami sebe!

OB
-obrisani-
22:34 08.02.2013.

Bravo Stico..... Izbornik mi se svidja sve vise i vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije