Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Berger i Coulthard: Ferrari ne može uhvatiti Mercedes

Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.04.2016.
u 15:24

- Prednost koju je Mercedes imao na kraju prošle godine je jednostavno prevelika. Ferrari ne može to uhvatiti tako brzo - rekao je Berger.

Bivši vozači formule 1, Gerhard Berger i David Coulthard, smatraju da Ferrari još uvijek nije spreman pobijediti Mercedes u utrci za naslov svjetskih prvaka, piše GP1.

Vozač s deset pobjeda, Gerhard Berger, u razgovoru za njemački Auto Bild rekao je kako Ferrari jednostavno ne može uhvatiti Mercedes.

– Prednost koju je Mercedes imao na kraju prošle godine je jednostavno prevelika. Ferrari ne može to uhvatiti tako brzo.

Bivši McLarenov i Red Bullov vozač slaže se s Bergerom. Kaže kako činjenica jest da je momčad iz Maranella bliže Mercedesu ove godine, ali smatra da će, usprkos tome, Nijemci zadržati razmak.

– Očekujem da će ove godine opet osvojiti naslov. Mislim da je teško očekivati da će dominirati. Ferrari će ih držati na prstima. No, borbu za naslov svjetskog prvaka vidim samo između dva Mercedesova vozača – rekao je Coulthard.

U toj borbi za naslov prvaka, Coulthard kaže kako Nico Rosberg konačno ima priliku pobijediti trostrukog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona.

– Statistika kaže da je svaki vozač s pet pobjeda u nizu osvojio naslov. Bila bi šteta da Nico prekine taj niz – dodao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije