Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED 5000 NAVIJAČA

Futsal Dinamo iznenadio Alumnus i osvojio prvi naslov

Futsal Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/16
08.12.2014.
u 22:41

Susret je pratilo oko pet tisuća navijača koji su s Dinamom proslavili prvi naslov.

Futsal Dinamo osvojio je svoj prvi trofej. U finalu kupa regije Sjever je svladao Alumnus s 4:3.

Aktualni prvak Hrvatske u dvorani Dražen Petrović vodio je 2:0 i 3:1, no Dinamo je s dva gola pred kraj okrenuo utakmicu i osvojio trofej.

Susret je pratilo oko pet tisuća navijača koji su s Dinamom proslavili prvi naslov.

>> Sjajna atmosfera u Draženovom domu: Futsal Dinamo postao jesenski prvak

Komentara 30

ST
Startrack
07:25 09.12.2014.

To vo samo provodite inat. Kroz dvi godine nece bit pet ljudi na tim utakmicama a Mamic i HNS ce bit isti.

DU
Deleted user
00:03 09.12.2014.

Hm, to nije pravi naslov, ako je samo jedna regija u pitanju, pravi naslov je tek onda ako je taj trofej za najboljeg u državi po nekoj osnovi. Ovo je nešto kao malo finale. Da, su htjeli mogli su ovako i na Maxiću navijati, al' tako kada dođu, ak' nisu kojim slučajem na crnoj listi, samo vrijeđaju, jer eto smeta im jedan čovjek. Inače, ja navijam samo za jedan klub, jedan Dinamo. GNK Dinamo.

KE
kentie
09:46 09.12.2014.

Jal, jal, jal i opet jal...pa dokle doseže hrvatski jal, pitam se pitam...i ta ironija iz Spalatta prem svem što je zagrebačko ne prestaje, nego kulja i kulja ko vulkanska lava...jest da Kup nij kao titula prvaka, lai je naznakaka da Futsal Dinamo izrasta u veliki klub u futsalu. I siguran sam da prema tzv. "malom" Dinamu taljubav ugasiti se neće nikada. A blitvari, di je futsal Ajduk, da dojde na oglede i poglede futsal Dinamu, ha...pa kad i tad dobijete po tamburi, i onda bu vam bil kriv Zdravko Mamić, jel...a ne purgerski španung i štimung....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije