Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE EURO

Francuzi oprezni prije spektakla s Hrvatskom: Ima strepnje, posebno protiv njih!

13.01.2022.
u 16:47

Nažalost, trenutno se čini da bi sve osim pobjede Francuske bilo veliko iznenađenje jer igrati bez Domagoja Duvnjaka, Luke Cindrića i Marka Mamića ogroman je hendikep.

Hrvatska protiv Francuske (20:30) otvara Europsko prvenstvo i bez obzira što je podosta oslabljena, favorizirani protivnici nisu nimalo opušteni ni u raspoloženju "lako ćemo".

- Prije ulaska u svako međunarodno natjecanje, posebno protiv Hrvatske, na tako važnoj utakmici, uvijek postoji mješavina osjećaja. Ima i malo strepnje, ne znamo kakva će biti utakmica. Mnogo toga se može dogoditi - izjavio je za L'Equipe kapetan francuske reprezentacije Valentin Porte.

Respekt prema Hrvatskoj je očit, a i zaslužen je. Nažalost, trenutno se čini da bi sve osim pobjede Francuske bilo veliko iznenađenje jer igrati bez Domagoja Duvnjaka, Luke Cindrića i Marka Mamića ogroman je hendikep.

Ali, na muci se poznaju junaci i sasvim je sigurno da se nitko ne misli predavati unaprijed, bez obzira što su na drugoj strani olimpijski pobjednici. Naime, ne treba smetnuti s uma da Hrvatska brani srebro s prethodnog Europskog prvenstva!

Komentara 1

KA
kažemja
17:46 13.01.2022.

Sa nama se nikad ne zna . Možda dobijemo Francuze iako su favoriti a onda izgubimo od Ukrajine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije