Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji užasnuti

FOTO Prepoznajete li ga? Bio je vrhunski sportaš pa došao 180 kg u godinu dana!

Twitter
20.05.2021.
u 23:57

Tek su mu 24 godine, a izgled mu se s dodatnih 60 kilograma u samo godinu dana toliko promijenio da se obožavatelji pitaju je li sve u redu s njegovim zdravljem

Stigao je u NBA 2017. godine, a sada ga njegovi obožavatelji ne mogu prepoznati. Naime, Caleba Swanigana je Portland odabrao kao 26. pick za njihovu momčad, no onda je u veljači 2019. bio je tradean u Sacramento Kingse, ali ni tamo se nije usrećio.

Premješten je nakon toga i u G Ligu u Stockton Kingse, a u siječnju 2020. je opet vraćen u Portland. Za Blazerse je prošle godine odigrao 20 utakmica i upisivao u prosjeku 13.3 minute i tri poena po susretu. 

Sada su mu Blazersi raskinuli ugovor, a on se opustio i odustao. čini se, od svoga sna. 'Nabacio' je 60 kilograma i igleda neprepoznatljivo. Vratio se problemu koji ga je mučio cijeli život - upravo višku kilograma. Uhvaćen je dok je išao na sud u Indiani jer je ondje morao zbog optužbi za posjedovanje marihuane.

Tek su mu 24 godine, a izgled mu se s dodatnih 60 kilograma u samo godinu dana toliko promijenio da se obožavatelji pitaju je li sve u redu s njegovim zdravljem. Kako piše u opisu fotografije, vjerojatno ima više od 180 kilograma.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar FrancJunior
FrancJunior
14:11 21.05.2021.

Ja mislim da je to srbijanac Vulin, "persona non grata" u Hrvatskoj, koji na taj nacin pokusava uci u Hrvatsku!

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
12:15 21.05.2021.

Totalni anonimus, koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije