Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što ti je profesionalac!

Forlan se odrekao godišnjeg odmora kako bi pomogao Atleticu

\'Uruguay\'s Diego Forlan celebrates his goal against Paraguay during their Copa America final soccer match in Buenos Aires, July 24, 2011.        REUTERS/Enrique Marcarian (ARGENTINA - Tags: SPORT SO
Reuters
27.07.2011.
u 13:43

Urugvajski napadač Diego Forlan (32) samo četiri dana nakon finala Copa Americe bit će na raspolaganju madridskom Atleticu

Lionel Messi je ispao s Argentinom u četvrtfinalu Copa Americe pa je dobio odmor do 4. kolovoza, Diego Forlan je u nedjelju igrao finale Cope, a već u četvrtak planira igrati!

Ne želimo ovdje umanjiti Messijevu potrebu za (zasluženim) odmorom, ali Urugvajac Forlan je pokazao veliku profesionalnost i odanost klubu jer se odrekao godišnjeg odmora kako bi zaigrao za madridski Atletico u 3. pretkolu Europske lige protiv norveškog Stromsgodseta.

Forlan je danas (srijeda) trebao sletjeti u Madrid i priključiti se pripremama za nastup crveno-bijelih u Europi.

– Malo sam umoran, ali želim pomoći momčadi – istaknuo je Forlan koji će vjerojatno ući s klupe, bude li potrebe.

Komentara 1

OD
otac_domovine
21:34 27.07.2011.

Koja glupost. Svaka čast Furlanu stvarno je car, ali klub ga je prisilno morao poslati barem 3 tjedna na godišnji. Kad im se oko Božića ozlijedi na pola sezone onda će kukati. A ako i bez njega ne mogu proći Norvežane onda bolje da ni ne igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije