Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Flensburg se provukao u Skoplju, Barcelona i Veszprem prošli na FF

'Renato SULIC  ( #33 MKB Veszprem, HUN ), dahinter Nikola MANOJLOVIC ( # Rhein-Neckar-Loewen, GER )                                                                                            Foto © np
'nph / NollertNordPhoto/PIXSELL'
27.04.2014.
u 00:09

Veszprem je nakon 28:26 u prvoj utakmici kod kuće svladao PSG s 31:26.

Flensburg se provukao na Final Four rukometne Lige prvaka nakon što je kod Vardara poražen 27:25. Budući da su Nijemci u prvoj utakmici slavili 24:22 prošli su dalje zbog gola u gostima. Kod domaćina je Matjaž Brumen zabio sedam pogodaka, Igor Karačić dva, a Luka Raković jedan.

Uzbudljivo je bilo i na utakmici Barcelone i Löwena. Katalonci su slavili 31:24 čime su nadoknadili poraz 31:38 iz prve utakmice i prošli u završnicu.

Veszprem je nakon 28:26 u prvoj utakmici kod kuće svladao PSG s 31:26. Za domaću je momčad Sulić postigao osam golova, dok je Igor Vori zabio tri, a Marko Kopljar jedan za poraženi sastav.

>> Lacković: Reprezentacija mi 
je i dalje prva ljubav

Komentara 1

RE
real
12:28 27.04.2014.

mali ispravak, i Barca je prošla na osnovu više golova u gostima.. a ono što me začuđuje je kako onaj sitni i ćelavi danac Eggert iz Flensburga , s građom tjela tipa kancelariskog službenika trpa svima golove, i u Danskojj je isto tako dominirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije