Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Filipinac Donnie Nietes prvak i u četvrtoj kategoriji

Boksačke rukavice
Foto: DPA/Pixsell
31.12.2018.
u 23:35

Nietesov doseg od četiri naslova u četiri težinske kategorije od vrhunskih boksača imaju njegovi sunarodnjaci Nonito Donaire i Manny Pacquiao, te slavni Amerikanac Oscar de La Hoya

Filipinski boksač Donnie Nietes osvojio je naslov svjetskog prvaka u supermuha kategoriji verzije WBO i postao jedan od rijetkih boksača koji je osvajao naslove u čak četiri težinske kategorije. 

Nietes (36) je u borbi za naslov u Macau pobijedio na bodove Japanca Kazuto Ioku i došao do 42. pobjede u karijeri u kojoj ima jedan poraz i pet neodlučenih ishoda.

Filipinac je bio svjetski prvak u minimuha kategoriji WBO verzije (2007-11), potom u polumuha kategoriji WBO (2011-16), te u muhi po IBF-u (2017-18), a sada se okrunio i u supermuhi.

Nietesov doseg od četiri naslova u četiri težinske kategorije od vrhunskih boksača imaju njegovi sunarodnjaci Nonito Donaire i Manny Pacquiao, te slavni Amerikanac Oscar de La Hoya.

>> Pogledajte galeriju boksačkog meča: Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa

Boksačke rukavice
1/15
Ključne riječi

Komentara 1

5A
5_ak
00:30 01.01.2019.

Koga interesiraju muhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije