Naslovnica Sport Borilački sport

Filipinac Donnie Nietes prvak i u četvrtoj kategoriji

Nietesov doseg od četiri naslova u četiri težinske kategorije od vrhunskih boksača imaju njegovi sunarodnjaci Nonito Donaire i Manny Pacquiao, te slavni Amerikanac Oscar de La Hoya
31. prosinca 2018. u 23:35 1 komentara 167 prikaza
Boksačke rukavice
Foto: DPA/Pixsell

Filipinski boksač Donnie Nietes osvojio je naslov svjetskog prvaka u supermuha kategoriji verzije WBO i postao jedan od rijetkih boksača koji je osvajao naslove u čak četiri težinske kategorije. 

Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa Za 138 sekundi Mayweather razbio i rasplakao Japanca te kući odnio 9 milijuna dolara

Nietes (36) je u borbi za naslov u Macau pobijedio na bodove Japanca Kazuto Ioku i došao do 42. pobjede u karijeri u kojoj ima jedan poraz i pet neodlučenih ishoda.

Filipinac je bio svjetski prvak u minimuha kategoriji WBO verzije (2007-11), potom u polumuha kategoriji WBO (2011-16), te u muhi po IBF-u (2017-18), a sada se okrunio i u supermuhi.

Nietesov doseg od četiri naslova u četiri težinske kategorije od vrhunskih boksača imaju njegovi sunarodnjaci Nonito Donaire i Manny Pacquiao, te slavni Amerikanac Oscar de La Hoya.

>> Pogledajte galeriju boksačkog meča: Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa

Boksačke rukavice
1 / 15
Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa
CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas