Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIS OPEN SLJEME

Filip Zubčić drugi, Andrea Komšić treća

Filip Zubčić
Reuters/PIXSELL
14.01.2015.
u 19:08

Filip Zubčić doskijao je do drugog mjesta muškog slaloma, Andrea Komšić treća na ženskom slalomu drugog dana FIS Zagreb Opena na Sljemenu.

Filip Zubčić doskijao je do drugog mjesta muškog slaloma, Andrea Komšić treća na ženskom slalomu drugog dana FIS Zagreb Opena na Sljemenu. Pobjede na objema utrkama danas su pripale predstavnicima iz Slovenije.

Na slalomu skijaša u vremenu od 1:44.18 pobjedu je odnio Matic Skube. Zaostatak Filipa Zubčića na drugom je mjestu iznosio svega 13 stotinki, Matej Vidović na šestom je mjestu za pobjednikom zaostao za 81 stotinku. Elias Kolega u konačnici 14. (+2.41), Patrik Cvetojević 32. William Vukelić, Dominik Sučec bez završetka druge, Istok Rodeš, Luka Krsmanović, Luka Gobec i Jan Klindić bez završetka prve vožnje.

Filip Zubčić današnjim je nastupom napravio 11.72 FIS točaka, Matej Vidović 16.42 FIS točaka, Elias Kolega 27.48 FIS točaka.

U konkurenciji skijašica najbrže vrijeme za Sašu Brezovnik s 1:51.19. Njena sunarodnjakinja Eli Plut druga uz 3 stotinke, Andrea Komšić treća uz 1.05 sek. zaostatka. Ivi Mišak na utrci četvrto mjesto, uz 10 stotinki sporije vrijeme od Komšić, uz 2.86 sek. zaostatka za pobjednicom Matilda Šola peta. Edita Pršendić na kraju sedma, Helena Varjačić 10., Saša Tršinski i Edita Marenić ovoga puta bez završetka prve vožnje.

Andrea Komšić danas je odskijala 27.14 FIS točaka, Iva Mišak 27.79 točaka, Matilda Šola 38.86 točaka.

>> Ivica Kostelić: Napokon sam 
i ja kao vodeći ušao u cilj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije