Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Dubai

Federer se ne šali: Protiv Murraya osvojio drugu titulu sezone

'Roger Federer of Switzerland celebrates winning his men\'s Semi-final match (4-6, 6-3, 6-4) against Nikolay Davydenko of Russia at the ABN AMRO tennis tournament in Ahoy, Rotterdam on  February 18, 2
'KOEN SUYK'
03.03.2012.
u 21:17

Švicarskom tenisaču pobjeda u Dubaiju bilo je peto slavlje na tom turniru, te ukupno 72. naslov u karijeri.

Švicarac Roger Federer osvojio je po peti put u karijeru naslov na ATP turniru u Dubaiju pobijedivši u finalu trećeg nositelja, Škota Andyja Murraya 7:5, 6:4. Zanimljivo, kroz čitav turnir, Fedex je prošetao bez izgubljenoga seta.

Federeru, inače, drugom nositelju turnira, bio je ovo peti naslov u Dubaiju, drugi u ovoj sezoni (prošli je tjedan slavio u Rotterdamu), te ukupno 72. u karijeri.

Švicarski je tenisač prvi set dobio nakon što je uzeo servis Murrayu kod 5:5 te osvojio svoj, a u drugom su setu obojica uzela servis jedan drugome na samome početku, da bi Federer opet briljirao kod 4:4 i oduzeo servis svom protivniku. Škotski je igrač spasio jednu meč loptu na Federerov servis, ali više od toga nije mogao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije