Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za prijestolje

Evo što se mora dogoditi da bi Đoković u Parizu osigurao prvo mjesto do kraja godine

NOVAK DJOKOVIC ENTRENANDO EN LAS PISTAS DE HIERBA EN MALLORCA
gtres/Gtres/PIXSELL
02.11.2021.
u 15:11

U ovoj utrci između Medvjedeva i mene u dobroj sam poziciji. Nadam se da ću na svršetku sezone biti na najvišoj razini i da ću obraniti prvo mjesto, kaže Đoković.

Novak Đoković ne krije da mu jedan od najvažnijih ciljeva ove sezone da okonča godinu na prvom mjestu i tako se "odlijepi" od svog dječačkog idola Petea Samprasa. Naime, obojica su dosad po šest puta bili broj jedan na kraju godine, pa sad Novak i tu želi biti najbolji. Postoje brojne kombinacije oko toga kakav bi se rasplet na Masters 1000 turniru u Parizu trebao dogoditi, pa da Đoković ostane prvi, odnosno što bi se moralo dogoditi da bi Novakov glavni rival Danil Medvjedev preuzeo žezlo. 

Pa, spomenimo neke od njih: 

- Đoković će ostati prvi ako osvoji naslov u Parizu, bez obzira na to kako će proći Medvjedev

- Đoković može i izgubiti u finalu, ali nikako ne od Medvjedeva

- Đoković može ostati i bez finala, ali u njemu opet ne bi smjelo biti mjesta za Medvjedeva

- Ako pak Đoković ispadne u četvrtfinalu, onda Medvjedev ne bi smio otići dalje, čak ni do polufinala 

- Može Đoković ispasti i ranije - recimo u utorak od Fucsovicsa - ali Medvjedev ne smije stići do četvrtfinala

Iz ovoga je jasno i što Medvjedev koji brani naslov u Parizu treba napraviti, da bi preoteo prijestolje Đokoviću. A Novak na sve to kaže: 

- U ovoj utrci između Medvjedeva i mene u dobroj sam poziciji. To mi je uistinu cilj za kraj sezone, a osim toga i što bolji nastup s reprezentacijom Srbije na završnom turniru. Nadam se da ću na svršetku sezone biti na najvišoj razini i da ću obraniti prvo mjesto.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije