Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIJUMFALNI POVRATAK

Engleski mediji veličaju Bilića: 'Ovo je senzacija! Utakmica iz snova hrvatskog trenera'

Stoke City v Watford - Sky Bet Championship - The Bet365 Stadium
Darren Staples
02.10.2022.
u 20:10

Bivši izbornik vatrenih sjajno je započeo novu trenersku avanturu na klupi popularnih 'stršljenova'.

Samo šest dana nakon što je preuzeo engleskog drugoligaša Watford, Slaven Bilić, ubilježio je prvu pobjedu i to vrlo uvjerljivu.

Njegova nova momčad slavila je protiv Stoke Citya 4:0 i tako oduševila engleske medije. Pobjedom koja je odjeknula, probio se na sedmo mjesto, samo bod od onog koje na kraju sezone vodi u doigravanje za Premiership.

Biliću je ovo treći trenerski angažman na Otoku nakon West Hama i West Bromwicha. 

- Slaven Bilić krenuo je senzacionalnom pobjedom u kojoj su njegovi nezadrživi Stršljenovi (nadimak Watforda, op.a.) zabili četiri gola Stokeu. Navijače Watforda šokirao je otkaz Edwardsu u ponedjeljak i Biliću je bila nužna pobjeda u prvoj utakmici kako bi momčadi i klubu donio instantni skok ne samo rezultata nego i atmosfere. - piše BBC.

- Četiri gola, tri boda i njegov posao za sada siguran, Slaven Bilić dopustio je sebi da uživa u trijumfalnom povratku u engleski nogomet i razmisli o tome što bi mogao postići kao trener Watforda. - piše Daily Mail uz naslov: 'Početak iz snova za Slavena Bilića na klupi Watforda' 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:15 02.10.2022.

Moguća u pedu

DU
Deleted user
21:15 02.10.2022.

Sve fantastično, veličanstveno pa klanjanje do poda a onda nakon šest mjeseci nogica u padu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije