Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi intervju

Bilić u prvoj rečenici bacio u ekstazu navijače u Engleskoj: Obećao ludu borbu za najveći cilj

Screenshot / FC Watford
30.09.2022.
u 14:02

Hajduk ga je jako želio, no Slaven je jasno poručio kako još nije vrijeme za povratak u HNL.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić vratio se u Englesku i započinje novu avanturu, ovaj puta je destinacija Watford. 

Slaven je u ruke dobio najskuplju momčad Championshipa kojoj je cilj što brži povratak u elitni rang engleskog nogometa, toga je svjestan i Bilić. 

- To je ogroman klub s jasnim ciljem, zna što želi postići. Veliki dio karijere proveo sam u Engleskoj i kao igrač i kao trener, tako da sam dobro upoznat s Watfordom i znao sam da će mi dobro odgovarati. Uvjeti su sjajni, klub je dobro organiziran - rekao je Bilić u prvom razgovoru za klupsku televiziju. 

- Znam što mogu očekivati u Championshipu. To je jako teška liga. Ima puno utakmica, ali jednostavno morate biti spremni na to. U WBA-u sam imao prekrasnu prvu sezonu i znam što trebam učiniti da bih postigao iste rezultate ovdje u Watfordu. Ne volim klišeje, ali sve što radimo je zbog navijača. Mogu im samo obećati da ćemo moj stožer i ja, i igrači naravno, učiniti sve što možemo da pokušamo vratiti ovaj klub u Premier ligu. Nadamo se da to možemo zajedno postići - zaključio je novoimenova menadžer Watforda.

Bilić je zadnji posao radio u kineskom Beijingu, u karijeri je vodio Bešiktaš, West Ham, Hajduk, WBA i moskovski Lokomotiv. 

Standings provided by SofaScore
 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Komentara 7

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
14:32 30.09.2022.

Po cemu je taj klub poznat ? Sta se ovdje sve pise nemogu ni povijerovat

RE
remarga
14:14 30.09.2022.

Ovaj Slaven "nula trofeja" Bilić u svojoj smiješnoj trenerskoj karijeri nije osvojio niti jedan trofej. I u ovom klubu će dobiti otkaz nakon par mjeseci

SS
sokac sa drave
15:04 30.09.2022.

Trener nije bas neki znalac sto je i dokazao.Vidi cuda ovaj nije vise celav,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije