Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIMPIJSKE IGRE

Dvojica bjeloruskih trenera protjerana iz Japana!

Belarusian sprinter Kristina Timanovskaya
OKSANA MANCHUK/Newscom/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.08.2021.
u 11:00

Podsjetimo, Bjeloruska atletičarka zatražila je u nedjelju pomoć od Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i japanske policije nakon što su je protiv njezine volje željeli ukrcati u zrakoplov za Bjelorusiju poslije pritužbi na nacionalne trenere na Olimpijskim igrama.

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) oduzeo je dvojici bjeloruskih trenera akreditaciju za Olimpijske igre u Tokiju i moraju se vratiti u Minsk, iako imaju mogućnost žalbe, objavio je u petak Bjeloruski olimpijski odbor.

Šefu trenera atletske reprezentacije Bjelorusije Yuriju Moisevichu i još jednom treneru Arturu Shumaku, koji su atletičarku Krystsinu Tsimonskayu htjeli vratiti u Bjelorusiju,  naloženo je da predaju svoje olimpijske akreditacije i da napuste olimpijsko selo, objavio je MOO. 

Bjeloruska atletičarka zatražila je u nedjelju pomoć od Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i japanske policije nakon što su je protiv njezine volje željeli ukrcati u zrakoplov za Bjelorusiju poslije pritužbi na nacionalne trenere na Olimpijskim igrama.

Nakon toga je Poljska, gdje se nalaze mnogi kritičari režima bjeloruskog predsjednika Aleksandera Lukašenka, ponudila pomoć Tsimanouskayi.

>> Pogledajte TOP 10 zanimljivosti s Olimpijskih igara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije