Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezapamćen interes

Dvoboj Hrvatske i Srbije pratilo više od 1,3 milijuna gledatelja!

Hrvatska (1)
AFP
28.01.2012.
u 18:01

Jučerašnji dvoboj Hrvatske protiv Srbije na HRT-u pratilo čak 31,9 posto opće populacije (AMR).

Kao što je to bilo i za očekivati, polufinalna utakmica na rukometnom EP-u između Hrvatske i Srbije pobudila je veliku zainteresiranost gledatelja. Potvrđuje to i informacija s HRT-a da je prijenos susreta pratilo 1,3 milijuna ljudi!

S HRT-a kažu:

"Prijenos rukometne utakmice između Hrvatske i Srbije na HRT-u bio je najgledaniji sadržaj na svim nacionalnim televizijama u petak kojega je pratilo rekordnih 1,3 milijuna gledatelja. Preliminarni neslužbeni rezultati gledanosti otkrili su dugo nezabilježenu gledanost na nekoj televiziji u Hrvatskoj, pa je tako jučerašnji dvoboj Hrvatske protiv Srbije na HRT-u pratilo čak 31,9 posto opće populacije (AMR), odnosno 1.327.338 ljudi!

Još su značajniji podaci o udjelu u gledanosti (SHR), koji je iznosio visokih  59,6 posto, što znači kako je gotovo 60 posto svih gledatelja koji su u terminu utakmice bili pred svojim malim ekranima pratilo HRT.

Utakmica je tijekom prijenosa probijala sve rekorde gledanosti, pa je tako najgledanija minuta, u 21:39 sati, imala gledanost od čak 35,6 posto na općoj populaciji (AMR).

Minuta najvećeg udjela (SHR) bila je u 21:32 sata, kada je udio dosegao 66,05 posto, što znači kako je prijenos tog događaja na HRT-u u tom trenutku pratilo čak dvije trećine svih gledatelja  koji su bili pred svojim malim ekranima.

Visoku gledanost imala je i emisija poslije same utakmice, koju je pratilo 20 posto gledatelja (AMR)", navode s državne televizije.

Komentara 44

OB
-obrisani-
18:28 28.01.2012.

Da su bili pametni voditi ljubav,cistiti kucu....ali nisu...

Avatar kobra11
kobra11
18:41 28.01.2012.

Dve trecine Hrvata je znalo da ce da izgube pa nisu hteli da se nerviraju . Ocito da je 2/3 Hrvata pametno

CA
cro.army
19:11 28.01.2012.

Bolje izgubiti utakmicu nego Kosovo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije