Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE NIJE JASNO ŠTO ĆE BITI

Đokoviću se ovo neće svidjeti: Australski ministar poslao mu je ultimatum, a što će Novak odlučiti?

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
JB Autissier/PIXSELL
20.10.2021.
u 11:37

On je potvrdio da Novak, zajedno sa svima koji misle nastupiti na ovom prestižnom turniru, moraju imati potvrdu da su primili dvije doze cjepiva

Najbolji reket svijeta Novak Đoković neće braniti titulu na Australian Openu ako se ne cijepi protiv koronavirusa i to s dvije doze, poručio je australski ministar za imigraciju Alex Hawke.

On je potvrdio da Novak, kao i svi koji misle nastupiti na ovom prestižnom turniru, mora imati potvrdu da je primio dvije doze cjepiva.

"Dobili smo savjet od naših zdravstvenih radnika i naših zdravstvenih savjetnika da u Australiju nećemo puštati ljude koji se nisu cijepili s dvije doze", rekao je Hawk za tamošnje medije pa prokomentirao i srpskog tenisača, inače deveterostrukog osvajača Australian opena.

"Nemam poruku za Novaka Đokovića. Imam poruku za sve koji žele doći u Australiju, pa i za njega – morat će se cijepiti s dvije doze", ponovio je australski ministar.

Komentara 22

NA
navijeke
13:26 20.10.2021.

Australski ministar nije nikom poslao ultimatum, samo je podkapacitirane izvjestio o kućnom redu koji moraju poštovati žele li posjetiti Australiju.

SN
Samo naprijed
12:12 20.10.2021.

Koga briga. Neka ide na turnir u Kragujevac. Tamo mogu igrati i ne cijepljeni.

Avatar Slatka_Dalmatinka.
Slatka_Dalmatinka.
12:12 20.10.2021.

na žalost, govori se da su Đoković i njegova žena upali u neku new-age vjeru i ne viruju u konvencionalnu medicinu i cjepiva...njegova obitelj i prijatelji bi ga tribali upozoriti da to može nanijeti štetu njegovoj karijeri, ali i zdravlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije