Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD GORE

Dok smo sinoć svi gledali vatrene, dogodio se povijesni debakl hrvatskog sporta

Zagreb: EHF Liga prvaka u Areni, PPD Zagreb protiv THW Kiel
Igor Kralj/PIXSELL
15.10.2020.
u 17:30

Ja sam htio pokazati igračima da je to naš put, igrači su dobro odreagirali na to. Trebamo poraditi na obrani, a segment igre  tranzcija-napad, to je bilo dobro, ocijenio je Šola sinoćnju utakmicu

PPD Zagreb je sinoć u četvrtom kolu EHF Lige prvaka izgubio s visokim rezultatom 27-45 od  Barcelone.

U prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Vlade Šole hrvatski prvak nije pružio nikakav otpor favoriziranom domaćinu o čemu svjedoči i čak 18 primljenih pogodaka u prvih 18 minuta utakmice pa je već u tom trenutku bilo velikih 18-4 za Barcelonu.

Ostatak utakmice bio je puko odrađivanje posla. PPD Zagreb se početkom drugog poluvremena primaknuo na 26-17, no potom su se domaći ponovno uozbiljili i na kraju stigli do pobjede od 18 golova razlike.

Ovih 45 primljenih pogodaka najviše je što je Zagreb primio ikada u Ligi prvaka, dosadašnji negativan rekord bio je 43.

No, trener Vlado Šola i njegovi igrači smatraju da je, s obzirom da je to bila njihova prva zajednička utakmica, bilo dobrih dijelova igre i da je to dobra priprema za Celje koje ih čeka sljedeći tjedan.   

- Ovo je bio najgori mogući protivnik i teško je ako gajiš ideju da igraš brzi rukomet, a onda naletiš na protivnika koja dominira u takvom stilu igre. Ja sam htio pokazati igračima da je to naš put, igrači su dobro odreagirali na to. Trebamo poraditi na obrani, a segment igre  tranzcija-napad, to je bilo dobro - ocijenio je Šola sinoćnju utakmicu.

Šola je preuzeo PPD Zagreb prije šest dana nakon što je smijenjen Igor Vori. 

 - Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se prema novoj utakmici protiv Celja koja nam je izuzetno važna i iz ove utakmice izvući dobre stvari kojih je bilo malo, ali bilo ih je - kazao je Todor Jandrić.

I Aleks Vlah smatra da je na utakmici protv Barcelone ipak bilo nekih dobrih stvari.

- Teška je utakmica iza nas, oni su na početku napravili razliku koja se teško stiže, posebno protiv takih ekipa, U drugom poluvremenu bila je bolja igra s naše strane, iako s previše promašenih zicera, a oni su u drugom poluvremenu nastavili svojim ritmom. Na kraju krajeva, sada znamo što nam fali za utakmicu protiv Celja - rekao je Vlah. 

PPD Zagreb kao predzadnja momčad u skupini B dočekuje u srijedu 21. listopada zadnjeplasirano Celje.

Ključne riječi

Komentara 5

RO
roland
18:03 15.10.2020.

Zagreb nema kvalitete. Ne možeš dobit Mercedes po cijeni koja vrijedi za Citroen.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:46 15.10.2020.

nije mi jasno da mnogi - i kada su sami, i udaljeni od drugih, kao ovaj trbonja na slici - nose BRNJICU. Koja idiotarija!!!!

SL
slavenZadravec
18:38 15.10.2020.

svi gledali vatrene ? Da, ziher.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije