Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO ROG

Dinamov povratnik otkrio kada se vraća treninzima: 'Želim vratiti Dinamo na vrh'

Zagreb: Konferencija za medije povodom povratka Marka Roga u Dinamo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
13.02.2024.
u 23:30

"Ozljede su mi se uvijek dogodile baš u trenutku kad bih se vratio na svoju pravu razinu. Ali, u tim sam situacijama želio pokazati pravi karakter, neću odustati niti sada. Uostalom, to mi je i dodatni motiv, želimo pokazati da je moguće vratiti se i nakon toliko ozljeda", rekao je Marko Rog

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog (28) po povratku u Dinamo, u koji je tigao na posudbu iz Cagliarija do kraja kalendarske godine, izrazio je uvjerenje kako je ovo pravi potez za njegovu daljnju karijeru, a očekuje kako će se s "plavima" boriti za trofeje.

"Veselim se novim izazovima, uvjeren sam da će biti dobro i da ćemo vratiti Dinamo tamo gdje mu je i mjesto, na vrh ljestvice. Stvarno je lijepo vratiti se doma, vidjeti svoje ljude, govoriti našim jezikom. Osobno bih volio pridonijeti osvajanju naslova prvaka, možemo ostvariti taj cilj. Bilo je zanimanja i nekih drugih klubova, ali odabrao sam Dinamo čim sam čuo da postoji opcija povratka. To je moj klub", istaknuo je Rog na predstavljanju.

GALERIJA Golijada u Kranjčevićevoj! Lokomotiva dvaput povela, a Dinamo dvaput izjednačio

Zagreb: Konferencija za medije povodom povratka Marka Roga u Dinamo
1/7

Rog je iz Dinama otišao u ljeto 2016. u Napoli, bio je neko vrijeme na psoudbi u Sevilli, dok je od ljeta 2019. član Cagliarija. Nažalost, njegov boravak u Italiji protkan je teškim ozljedama koljena, a još uvijek se i oporavlja od posljednje koju je zadobio prošloga ljeta zbog koje ove sezone još uvijek nije upisao niti jedan nastup.

VEZANI ČLANCI:

"Želim pomoći klubu iako trenutačno nisam spreman za igru, trebat će mi otprilike mjesec dana kako bih se priključio momčadi na treninzima. Ozljede su mi se uvijek dogodile baš u trenutku kad bih se vratio na svoju pravu razinu. Ali, u tim sam situacijama želio pokazati pravi karakter, neću odustati niti sada. Uostalom, to mi je i dodatni motiv, želimo pokazati da je moguće vratiti se i nakon toliko ozljeda. Posebno je teško bilo nakon prve ozljede, pogotovo zato što sam mjesec dana prije toga igrao u prvoj postavi reprezentacije, kasnije i na Europskom prvenstvu. Tada je došla prva ozljeda, a na nju se nadovezala i druga kad su se pojavile komplikacije nakon operacije. A, sad je, eto, i treća... I mislim da je sad dosta, da je kraj s ozljedama. Dobro se osjećam, mislim da mogu pomoći", dodao je Rog.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 1

XY
XYZ52
18:27 14.02.2024.

Nogomet je igra u kojoj ucestvuje 11 a ne jedan igac. Nema sumnje, da ce se protivnicki igraci usr... u gace kada ti iazdjes na teren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije