Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUDEŠ - HAJDUK

Rudeš objavio važne informacije o ulaznicama. Evo gdje i kako navijači mogu do njih

Zagreb: 18. kolo SuperSport HNL: Lokomotiva - Hajduk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
13.02.2024.
u 14:40

Ulaznicu je nužno imati isprintanu i u fizičkom obliku prilikom ulaska na stadion. Također, iz Rudeša podsjećaju kako je prilikom ulaska potrebno imati i pokazati osobnu iskaznicu

Rudeš i Hajduk ove subote u 17.10 igraju utakmicu 23. kola Hrvatske nogometne lige. U prošlome kolu bijeli su ostvarili uvjerljivu pobjedu nad Slaven Belupom (4:0) i trenutno su na drugome mjestu prvenstvene ljestvice, dok Rudeš nastavlja nizati poraze i uvjerljivo stoji na začelju.

Prije dva mjeseca navijači kluba s Poljuda su napunili stadion u Kranjčevićevoj kada je na tribinama susret s Lokomotivom pratilo više od 4.800 gledatelja. Za očekivati je da će potražnja za ulaznicama biti velika, a iz zagrebačkog kluba objavili su informacije o njihovoj prodaji.

GALERIJA Hajduk dominantno slavio protiv Belupa (4:0) i prekinuo loš niz

Zagreb: 18. kolo SuperSport HNL: Lokomotiva - Hajduk
1/9

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu je 15 eura, dok ulaznica za zapadnu tribinu 10 eura. Uz to, karte za istočnu tribinu mogu se kupiti isključivo na Poljudu. Prodaja ulaznica za zapadnu tribinu krenula je u utorak od 12 sati i trajat će do 17 sati.

VEZANI ČLANCI:

Također, do ulaznica za zapadnu tribinu moguće je doći online kupovinom putem portala ulaznice.hr. Ulaznicu je nužno imati isprintanu i u fizičkom obliku prilikom ulaska na stadion. Također, iz Rudeša podsjećaju kako je prilikom ulaska potrebno imati i pokazati osobnu iskaznicu.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije