Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOK ODGOVOR

Dinamov golman odgovorio Nenadu Bjelici na uvrede i nije ga nimalo štedio

Sanjin Strukic/PIXSELL
03.06.2021.
u 14:59

- Uvlačenje mene kao pojedinca koji časno i profesionalno odrađuje svoj posao u teorije zavjere smatram potpuno neopravdanim.

Trener Osijeka Nenad Bjelica ocijenio je prvenstvo neregularnim jer Dinamo ima previše igrača na posudbi u domaćim klubovima, a to je posebno pogodilo prozvanog Ivana Nevistića.

Taj 22-godišnjak sezonu je proveo na posudbi u Rijeci, a inače je vratar Dinama. Stoga, na prozivke se odlučio odgovoriti putem "storyja" na Instagram profilu.

- Kratak osvrt na paušalne, neutemeljene i nepotrebne izjave gospodina Bjelice u javnom prostoru. Četiri utakmice GNK Dinamo vs. Rijeka u sezoni 2020./2021., dvaput izabran za igrača utakmice od strane - istaknuo je Nevistić pa nastavio:

- Uvlačenje mene kao pojedinca koji časno i profesionalno odrađuje svoj posao u teorije zavjere smatram potpuno neopravdanim. Opravdavanje neostvarenih ambicija preko mog imena je u najmanju ruku nekorektno. Gospodinu Bjelici želim svu sreću u nastavku karijere.

Foto: Hrvatski hrvački savez
Osim Nevistića, u Rijeci su na posudbi prošle sezone bili Daniel Štefulj, Luka Menalo i Sandro Kulenović. Sve redom nogometaši Dinama. Nadalje, u Lokomotivi su bila još trojica, u Varaždinu dvojica te jedan u Gorici, Šibeniku i Istri. Ukupno, Dinamo je u HNL-u imao 12 igrača na posudbama.

Komentara 16

IS
istina00
15:14 03.06.2021.

normalnom čovjeku povraća se bjeličinog kmečanja 👎

DU
Deleted user
15:39 03.06.2021.

ne znam kaj Bjelica hoce dokazati jer bas i nisam primjetio da netko pusta Dinamu radi igraca na posudbi

SU
Suomi
22:42 03.06.2021.

Prvo Merlinu, zaista se nisi proslavio komentarom. Nadalje, ovo ponasanje Bjelice postaje zaista bezobrazno i neprofesionalno. Toliko uzljeva zavisti i bezobrastine cak i prema Dalicu, kojeg on histericno zeli nasljediti. E moj Bjelica, sve sto si pistigao u karijeri do sada pistigao si u Dinamu. Nikada vise neces imati rakav tretman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije