Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA U FUTSALU

Dinamo upisao prvu europsku pobjedu. Šveđanima zabili čak osam golova

Zagreb: UEFA Futsal Liga prvaka, Dinamo - Orebro
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/19
24.10.2023.
u 20:57

Iduću utakmicu Futsal Dinamo igra u srijedu u 19 sati, a protivnik im je poljska Lubawa. Poljska momčad ujedno se smatra i najvećim Dinamovim konkurentom za prvo mjesto koje vodi dalje u natjecanje

Dinamo je odigrao 1. kolo Lige prvaka u futsalu. U Draženovom domu s visokih 8:1 slavio je nad švedskim Orebrom te tako skočio na prvo mjesto skupine 5. U ranijem su susretu Lubawa i Titograd podijelili bodove rezultatom 1:1.

U prvih devet minuta zabili su Konsuo, Novak i Čekol, a do poluvremena je 4:0 postavio Mužar. Nastavku je Novak zabio još jedan gol, Postružin dvaput, a među strijelce se upisao i Pavlić. Jedini je gol za Šveđane zabio Fawaz u 25. minuti.

GALERIJA Futsal Dinamo prvi put u svojoj povijesti postao prvak Hrvatske

Zagreb: UEFA Futsal Liga prvaka, Dinamo - Orebro
1/23

Iduću utakmicu Futsal Dinamo igra u srijedu u 19 sati, a protivnik im je poljska Lubawa. Poljska momčad ujedno se smatra i najvećim Dinamovim konkurentom za prvo mjesto koje vodi dalje u natjecanje. Ukoliko su momčadi bodovno izjednačene odlučuje se prema međusobnom omjeru.

VEZANI ČLANCI:

Na današnjoj utakmici nije bilo navijanja zbog smrti navijača Mislava Vučetića poznatijeg pod nadimkom Kure. Legendarni pripadnih Bad Blue Boysa i jedan od vođa navijačke skupine iznenadno je preminuo u snu tijekom noći u svojoj 41. godini.

VIDEO Proslava navijača Futsal Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije