Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA UTAKMICA LP

Utihnuli navijači Futsal Dinama: Zbog smrti legende Boysa u Draženovom domu vlada muk

Zagreb: UEFA Futsal Liga prvaka, Dinamo - Orebro
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/19
24.10.2023.
u 19:36

Futsal Dinamo se u skupini Lige prvaka natječe s Titogradom, Lubawom i Örebrom. Titograd i Lubawa odigrali su prvu utakmicu bez pobjednika (4:4) i tako oba tima imaju po jedan bod. Dinamo je protiv Šveđana do 13. minute zabio četiri gola

Zbog smrti navijača Mislava Vučetića poznatijeg pod nadimkom Kure dogovor je da nema navijanja na utakmici Lige prvaka u futsalu između Dinama i švedskog Örebra. Ovo je prva utakmica Futsal Dinama u Ligi prvaka. Igra se u dvorani Dražena Petrovića, a počela je u 19 sati.

Mislav Vučetić poznatiji kao Kure, inače trener borilačkih sportova i legendarni pripadnik Bad Blue Boysa, iznenada je preminuo u snu u 41. godini. Vučetić je jedan od najpoznatijih navijača na sjevernoj tribini Maksimira posljednjih desetljeća, a kao vođa bio je omiljen među BBB-ima.

GALERIJA Futsal Dinamo osvojio prvi naslov prvaka Hrvatske u povijesti kluba

Zagreb: UEFA Futsal Liga prvaka, Dinamo - Orebro
1/23

Futsal Dinamo se u skupini Lige prvaka natječe s Titogradom, Lubawom i Örebrom. Titograd i Lubawa odigrali su prvu utakmicu bez pobjednika (4:4) i tako oba tima imaju po jedan bod. Dinamo je protiv Šveđana do 13. minute zabio četiri gola i očuvao svoju mrežu netaknutom.

VEZANI ČLANCI:

U domaćem prvenstvu Futsal Dinamo je osvojio devet bodova u četiri odigrana susreta. Najprije su s visokih 6:1 pobijedili Olmissum pa svladali Torcidu s 1:0. U trećem susretu prvenstva, protiv Squarea upisali su prvi poraz rezultatom 4:2, a zatim su pobijedili Osijek s 4:0. Tako se Dinamo sada s devet bodova nalazi na drugom mjestu, bodovno poravnat s Novim vremenom i iza Squarea koji ima bod više.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije